1/25

Vivenda familiar Ψαρρών 1, Τρίλοφο 57500, Centro, Mikra

MikraΨαρρών 1, Τρίλοφο 57500
€ 750.000
5 quartos
480 m²
3+ casas de banho
Não Elevador
Varanda

Nota

Anúncio atualizado em 11/07/2024
Descrição

referência: 512

Εξαιρετική Βίλα 480τμ στον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης μέσα σε καταπράσινο διαμορφωμένο κήπο 2,5 στρεμμάτων με θέα και ανοιχτωσιά. Η Βίλα είναι διαμορφωμένη σε τρία επίπεδα.

Στο πρώτο επίπεδο βρίσκουμε ένα τεράστιο ψηλοτάβανο σαλόνι με καθιστικό και τραπεζαρία, ένα πολυτελές WC επισκεπτών και ξεχωριστή κουζίνα με δική της τραπεζαρία, αποθήκη τροφίμων και όλες τις ηλεκτρικές συσκευές. Από την κουζίνα είναι εύκολη η πρόσβαση τόσο στον κήπο όσο και στο κλειστό γκαράζ του οικοπέδου.

Στον ημιόροφο βρίσκεται το μεγάλο υπνοδωμάτιο με εντοιχισμένες ντουλάπες και δικό του μπάνιο καθώς και πρόσβαση στη βεράντα του σπιτιού. Στον ίδιο όροφο βρίσκονται δύο ακόμη μικρότερα δωμάτια με δική τους εντοιχισμένη ντουλάπα και ένα μπάνιο.

Στο ισόγειο βρίσκουμε ένα ξεχωριστό ευρύχωρο στούντιο διαμέρισμα με μπάνιο, εντοιχισμένες ντουλάπες και ξεχωριστή είσοδο. Στο ημιυπόγειο υπάρχει ένα playroom, δύο αποθήκες και κελάρι κρασιών.

Στα έξτρα του σπιτιού συγκαταλέγονται το εξωτερικό μπάρμπεκιου με σαλόνι, τραπεζαρία και WC, το γκαράζ και ο πανέμορφος κήπος. Το σπίτι έχει πλήρη αυτονομία τουλάχιστον ενός μήνα εξαιτίας των δεξαμενών νερού και θέρμανσης που έχουν εγκατασταθεί. Όλα τα δωμάτια έχουν πρόσβαση σε κήπο ή βεράντα. Η θέρμανση είναι αυτόνομη ενδοδαπέδια πετρελαίου.


Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας ή του Α.Φ.Μ σας και η καταγραφή αυτών στην εντολή υπόδειξης, σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.
Características
Tipologia
Vivenda familiar | Propriedade de luxo
Contrato
Venda
Andar
Rés-do-chão
Andares do Edifício
3
Elevador
Não
Superfície
480 m²
Quartos
5
Quartos
4
Casas de banho
3+
Mobilado
Não
Varanda
Sim
Estacionamento, lugares de estacionamento
1 em garagem
Aquecimento
Individualizado, piso radiante, alimentado a gasóleo
Outras características
  • Exposição externa
  • Janelas em vidro duplo / PVC
  • Lareira
  • Porta blindada
  • Sistema de alarme
  • Sistema de tv com antena parabólica
Informações de preço
Preço
€ 750.000
Preço por m²
1.563 €/m²
Eficiência energética

Consumo de energia

B+

Descubra cada canto da propriedade
+22 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante