Duplex, muito bom estado, 154 m², Centro, Inofita

Inofita
€ 260.000
5+ quartos
154 m²
3 casas de banho
Não Elevador
Varanda
Mobilado
Anúncio atualizado em 23/06/2024
Descrição

referência: 15

Πώληση μεζονέτας Δήλεσι Βοιωτίας 154τμ. Κατάλληλο και για GOLDEN VISA.
4 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΑ - 2 ΜΠΑΝΙΑ
Το Δήλεσι είναι παραθαλάσσια κωμόπολη στα όρια νομού Αττικής με Βοιωτίας. Μόλις 1 ώρα από την Αθήνα και 20 λεπτά από την Χαλκίδα. Έχει όμορφες παραλίες και εξαιρετικά εστιατόρια για φαγητό.
ΕΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:2000, ΖΩΝΗ :ΟΙΚΙΣΤΙΚΗ, ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ:ΚΑΛΗ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΛΑΣΗ:Α, ΘΕΡΜΑΝΣΗ :ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ, ΜΠΑΝΙΑ:2, ΟΡΟΦΟΙ:ΙΣΟΓΕΙΟ ,1Ος 2ος , ΤΖΑΚΙ, ΠΑΡΚΙΝΓΚ: 2
Εξαιρετική μονοκατοικία φτιαγμένη με μεράκι. Κατασκευή 1998 σε οικόπεδο 500τμ. Μόλις 500μ. από την θάλασσα με μοναδική θέα τον Ευβοικό κόλπο. Έχει επένδυση πέτρα σκαπιτσαριστή Ριτσώνας και διπλά τζάμια. Διαθέτει ευρύχωρες βεράντες και διαμορφωμένο κήπο με σκεπαστό χτιστό μπάρμπεκιου με κουζίνα και ξυλόφουρνο. Επίσης διαθέτει εκκλησάκι, σκεπαστή πέργκολα με κεραμίδια και τραπέζι μοναστηριακού τύπου με παγκάκια. Δύο αποθήκες, δύο πάρκινγκ καθώς και καινούρια πλαστική πισίνα διαστάσεων 5Χ2, 5Χ1, 30 ύψος, κούνιες, ντουζιέρα με δυνατότητα χρήσης ζεστού νερού, γραμμή τηλεφώνου και ίντερνετ.
Μέσα η κατοικία έχει άνετους χώρους. Στο ισόγειο βρίσκεται η κουζίνα ,τραπεζαρία, σαλόνι με τζάκι και 1 WC.
Στον πρώτο όροφο βρίσκονται 3 υπνοδωμάτια και 1 μπάνιο, ενώ ο δεύτερος όροφος αποτελεί ανεξάρτητη κατοικία (ξενώνας)με κουζίνα, σαλόνι, 1 υπνοδωμάτιο και 1 μπάνιο. Και οι 3 όροφοι καλύπτονται από καινούριες κλιματιστικές μονάδες. Το σπίτι διαθέτει ηλιακό θερμοσίφωνα, μπόιλερ, καλοριφέρ (με ξεχωριστό δίκτυο στον δεύτερο όροφο) καθώς και πρόσβαση από 2 δρόμους. Κατάλληλο για εξοχική αλλά και μόνιμη κατοικία.
Κατάλληλο και για GOLDEN VISA.
Με εκτίμηση Odyssey Estates Χούγια Βασιλική
https://www.facebook.com/odysseyestates.gr
https://www.instagram.com/odysseyestates_gr/
https://vk.link/odysseyestatesgr
https://ok.ru/group/70000000009986
https://www.linkedin.com/groups/9206253/
https://www.youtube.com/@odysseyestates

ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ
Email odysseyestates.gr@gmail.com
Τηλέφωνο 6934599864 - 6934749204
Viber – WhatsApp +306934599864 - +306934749204



Καλώς ήρθες στο Odyssey Estates στην όμορφη Ελλάδα.
Η Odyssey Estates με χρόνια εμπειρίας στον χώρο ,παρέχει συμβουλές και λύσεις στους πελάτες της με αξιοπιστία και άριστη συνεργασία σε ότι αφορά αγορές ,πωλήσεις, ενοικιάσεις ακινήτων και κατασκευών. Έχουμε στην διάθεσή μας από μικρά διαμερίσματα μέχρι πολυτελής κατοικίες, βίλες, επαγγελματικά ακίνητα και οικόπεδα. Στο κέντρο της Αθήνας ,στα ήσυχα προάστια, σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας και κυρίως στα πανέμορφα ελληνικά νησιά της, με θέα το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας και τις μαγευτικές παραλίες της.
Το νομικό τμήμα της μας καλύπτει όλες τις διαδικασίες αγοραπωλησίας των ακινήτων ενώ παράλληλα προσφέρει στους πελάτες του εξωτερικού νομιμότητα, και άδεια παραμονής στην χώρα μας.
Το οικονομικό τμήμα μας αναλαμβάνει όλες τις συναλλαγές των αγοραπωλησιών γρήγορα και αξιόπιστα, τακτοποιώντας ταυτόχρονα τις όποιες φορολογικές υποχρεώσεις.
Το τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας με έμπειρους πολιτικούς μηχανικούς και αρχιτέκτονες θα σας κατευθύνει στην κατάλληλη μελέτη, αγορά ,και κατασκευή του ακινήτου σας.
Οι συνεργάτες μας πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν τους πελάτες μας του εξωτερικού με επίσημες , επικυρωμένες μεταφράσεις γραπτές και προφορικές για εύκολη συνεργασία καθώς και να προτείνουν ανθρώπους κατάλληλους για γρήγορη εκμάθηση της γλώσσας ελληνική ή αγγλική σε σας και στα μέλη της οικογένειά σας για εύκολη μετάβαση στην χώρα μας.
https://www.youtube.com/watch?v=A3k-F7EXemw&feature=youtu.be
Características
contrato
Venda
tipologia
Duplex | Propriedade de luxo
superfície
154 m²
quartos
5+ (4 quartos, 3 outros), 3 casas de banho
andar
Rés-do-chão, com acesso a deficientes
número total de andares do prédio
3 pisos
Lugares de estacionamento
2 em garagem
outras características
Lareira
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Piscina
Sistema de tv com antena parabólica
Mobilado
Jardim privado
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 260.000
Eficiência energética
ano de construção
2000
estado
Muito bom / Remodelado
aquecimento
Aquecimento, alimentado a gasóleo
Eficiência energética
A
Opções adicionais

Contactar o anunciante