1/25

Vivenda familiar Λαμπίνου, Λαμπίνου 37001, Lampinou, Afetes

AfetesΛαμπίνου, Λαμπίνου 37001
€ 60.000
5 quartos
187 m²
3 casas de banho
Não Elevador
Varanda

Nota

Anúncio atualizado em 11/07/2024
Descrição

referência: LAMBINOU UNFINISHED

Στην όμορφη Λαμπινού, μέσα σε οικόπεδο εντός σχεδίου άρτιο και οικοδομήσιμο, εφαπτόμενου της κεντρικής οδού που οδηγεί στην παραλία με εμβαδόν 768,09τμ, 2όροφη ημιτελής οικοδομή (γιαπί) συνολικού εμβαδού 187,48τμ.
Το ακίνητο κατασκευής του 1991, διαθέτει καταπληκτική και απεριόριστη θέα προς το Αιγαίο, μεγάλο κήπο, είναι ανατολικού προσανατολισμού, με εύκολη πρόσβαση και στάθμευση αυτοκινήτου εντός του οικοπέδου, καθώς και ήδη διαμορφωμένο γωνιακό τοιχίο αντιστήριξης αρκετών μέτρων και δεύτερο μικρότερο τοιχίο προς το τέλος του οικοπέδου. Η κατασκευή οικοδομήθηκε και στηρίζεται σε βάση "ραντιέ". Είναι εξαιρετικά σταθερή και έχει περάσει όλους τους στατικούς ελέγχους της πολεοδομίας. Επίσης έχει πάρει εργοταξιακό ρεύμα.
Η επιφάνεια του ισογείου είναι 98,69τμ και του ορόφου 88,79τμ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως μια ενιαία κατοικία με μεγάλο καθιστικό, κουζίνα, μπάνιο και ένα υ/δ στον όροφο και 3 υ/δ με τα μπάνια τους στο ισόγειο, ή να λειτουργήσει σύμφωνα με τα αρχικά σχέδια ως 2 ξεχωριστά διαμερίσματα, που θα αποτελούνται από καθιστικό-κουζίνα-2 υ/δ κι ένα μπάνιο έκαστο. Ακόμη στο ισόγειο συμπεριλαμβάνεται και ένας χώρος ως αποθήκη, ενώ ο όροφος διαθέτει και 2 μπαλκόνια.
Το γεγονός ότι είναι ημιτελές, παρέχει στον νέο ιδιοκτήτη τη δυνατότητα και την ευελιξία να προχωρήσει στην αποπεράτωσή του σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες και το προσωπικό του γούστο.
Το οικόπεδο διαθέτει αμφιθεατρική κλίση, διατηρώντας παντοτινά το πλεονέκτημα της ανεμπόδιστης και πανοραμικής θέας.
Βρίσκεται πολύ κοντά στη γραφική πλατεία του χωριού και 2200μ από την εξωτική παραλία του.
Είναι ιδανικό τόσο για μόνιμη ή εξοχική κατοικία, όσο και για τουριστική εκμετάλλευση.
New Age Real Estate

Το γραφείο μας εξειδικεύεται στις αγοραπωλησίες αλλά και στις ενοικιάσεις ακινήτων τόσο στον Ν. Μαγνησίας όπου βρίσκεται η έδρα μας αλλά και οπουδήποτε στην Ελλάδα μέσω των συνεργασιών μας με επώνυμα κτηματομεσιτικά γραφεία της κάθε περιοχής. Με τη βοήθεια των συνεργατών μας: μηχανικών, δικηγόρων, συμβολαιογράφων, φροντίζουμε, εξασφαλίζουμε και παρέχουμε τη διαφάνεια και τον επαγγελματισμό σε κάθε πράξη μας. Ακόμη η συνεχής και καθημερινή επαφής μας με την αγορά μας δίνει τη δυνατότητα της ασφαλούς εκτίμησης κάθε ακινήτου αναλογιζόμενοι πάντοτε την εκάστοτε εποχή αλλά και τις διαρκώς μεταβαλλόμενες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες.
Το γραφείο μας βρίσκεται Ιάσονος 104 στο Βόλο και λειτουργεί καθημερινά από τις 09.00 ως τις 15.00 και 18.00 ως τις 21.00 Τηλ. Επικοινωνίας 24210 02144 και 6941556044 .
www.newagerealestate.gr
e-mail: newagevolos@gmail.com
Características
Tipologia
Vivenda familiar
Contrato
Venda
Andar
1
Andares do Edifício
2
Elevador
Não
Superfície
187 m²
Quartos
5
Quartos
4
Casas de banho
3
Mobilado
Não
Varanda
Sim
Estacionamento, lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
Outras características
  • Exposição externa
Informações de preço
Preço
€ 60.000
Preço por m²
321 €/m²
Eficiência energética

Consumo de energia

Η

Descubra cada canto da propriedade
+22 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante