Saloni
Ypnodomatio
Koyzina
Mpanio
W.C
Saloni
W.C
Logotypo
Mpanio
THea apo mpalkoni
Koyzina
1/14
Ypnodomatio
Koyzina

Apartamento T1 Σβώλου Αλεξάνδρου 43-45, 546 21, Θεσσαλονίκη, Kamara - Rotonta, Salónica - Centro

Salónica - CentroΣβώλου Αλεξάνδρου 43-45, 546 21, Θεσσαλονίκη
€ 185.000
1 quarto
50 m²
1 casa de banho
Andar 7
Elevador
Mobilado

Nota

Anúncio atualizado em 27/10/2023
Descrição

referência: S1-1093

Κωδικός ακινήτου: S1-1093 - Θεσσαλονίκη κέντρο Καμάρα ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένο επιπλωμένο διαμέρισμα στον 7 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 50 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1965 και διαθέτει θέρμανση ατομική - αέριο, απεριόριστη θέα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά - Τιμή: 185.000 € Πωλείται επιπλωμένο και πλήρως εξοπλισμένο πολυτελές διαμέρισμα 50 τ.μ.
Βρίσκεται στον 7ο όροφο πολυκατοικίας στην Πλατεία Ναυαρίνου, λίγα μόλις μέτρα από την Καμάρα. Είναι πολύ φωτεινό και ευάερο, αφού διαθέτει μπαλκόνια και στις δύο όψεις του κτιρίου. Η μεγάλη βεράντα προσφέρει υπέροχη θέα στη θάλασσα από τα αριστερά και στην Άνω Πόλη από τα δεξιά.
Διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο, ευρύχωρο σαλόνι και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Χαρακτηρίζεται από την πολυτελή του διακόσμηση, αφού κάθε λεπτομέρεια έχει επιμεληθεί με υλικά υψηλής ποιότητας.
Είναι εξοπλισμένο με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές και λοιπές οικιακές μικροσυσκευές και διαθέτει αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου. Στο υπνοδωμάτιο και το σαλόνι του διαμερίσματος υπάρχουν επίσης εγκατεστημένες μονάδες aircondition.
Η αναγραφόμενη διεύθυνση δεν είναι η πραγματική. Αν σας ενδιαφέρει το ακίνητο σημειώστε τον κωδικό του και επικοινωνήστε άμεσα στα τηλέφωνα που αναγράφονται ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Να μην ξεχνάτε τον κωδικό του ακινήτου για πιο γρήγορη εξυπηρέτηση. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας ή ΑΦΜ σύμφωνα με τον Ν 4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.
Η εταιρία μας λειτουργεί βάσει της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί μεσιτείας. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο εντολέας.
Características
Tipologia
Apartamento | Propriedade de luxo
Contrato
Venda
Andar
7
Elevador
Sim
Superfície
50 m²
Quartos
1
Quartos
1
Casas de banho
1
Mobilado
Sim
Varanda
Não
Aquecimento
Individualizado, alimentado a metano
Outras características
  • Janelas em vidro duplo / PVC
  • Porta blindada
Informações de preço
Preço
€ 185.000
Preço por m²
3.700 €/m²
Eficiência energética
  • Ano de construção

    1965
  • Estado

    Muito bom / Remodelado
  • Aquecimento

    Individualizado, alimentado a metano
  • Certificação energética

    Livre
Descubra cada canto da propriedade
+11 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante