Vila familiar 230 m², Pinakates, Milies

Milies
€ 450.000
5+ quartos
230 m²
2 casas de banho
Varanda
Mobilado
Anúncio atualizado em 19/06/2024
Descrição

referência: H2648 PINAKATES

Το Πήλιο σίγουρα είναι το μέρος όπου, όπου κι αν κοιτάξεις αντικρίζεις υπέροχη θέα, αλλά αυτό το ακίνητο είναι η επιτομή της πανοραμικής θέας. Καθώς είναι χτισμένο σε εξαιρετική θέση, με υπέροχη θέα, έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια και κάθε υλικό. Είναι γεγονός ότι αποπνέει έντονο συναίσθημα βλέποντας το, πόσω μάλλον να ζεις σε αυτό. Είναι τόσο ευρύχωρο που θα μπορούσες να «χαθείς» σε αυτό ενώ ταυτόχρονα αποπνέει ζεστασιά και κάθε γωνιά του σε κάνει να νιώθεις ότι βρήκες τον προορισμό σου.

Η πανέμορφη βίλα είναι χτισμένη σε δύο επίπεδα. Στο πρώτο επίπεδο βρίσκονται ο όμορφος πετρόχτιστος χώρος υποδοχής, οι ευρύχωροι χώροι του καθιστικού και της τραπεζαρίας με τζάκι, μία κουζίνα και το μπάνιο των επισκεπτών. Στο 2ο επίπεδο βρίσκονται 4 υπνοδωμάτια με δικό τους καθιστικό και τζάκι, μπάνιο και μπαλκόνι. Οι βεράντες και σχεδόν όλα τα δωμάτια έχουν άπλετη θέα στον Παγασητικό κόλπο. Υπάρχει και δεύτερη κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη στον εξωτερικό χώρο και μία ψησταριά. Όλο το οίκημα έχει κεντρική θέρμανση, πάρκινγκ για ασφαλή στάθμευση αρκετών αυτοκινήτων και εύκολη πρόσβαση με αυτοκίνητο.

Πετρόχτιστη βίλα με 4 υπνοδωμάτια, 2 καθιστικά, 2 κουζίνες (εξωτερική και εσωτερική), τραπεζαρία, 2 μπάνια, 2 τζάκια, χώρο υποδοχής και μεγάλο αποθηκευτικό χώρο, πάρκινγκ, BBQ, και υπέροχη πανοραμική θέα. Είναι χτισμένη σε κήπο 4,500 τ.μ. και πωλείται πλήρως επιπλωμένη.
Características
contrato
Venda
tipologia
Vila familiar | Propriedade de luxo
superfície
230 m²
quartos
5+ (4 quartos, 2 outros), 2 casas de banho
número total de andares do prédio
2 pisos
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Lareira
Varanda
Mobilado
Jardim privado
Custos
preço
€ 450.000
Eficiência energética
aquecimento
Aquecimento
certificação energética
Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante