1/4

Duplex 110 m², Asvestochori, Chortiatis

Chortiatis
€ 110.000
3 quartos
110 m²
2 casas de banho
Não Elevador
Varanda

Nota

Anúncio atualizado em 04/03/2024
Descrição

referência: W-02QZUE

Μεζονέτα δύο επιπέδων στο κέντρο του Ασβεστοχωρίου με υπέροχη θέα ! Πλήρης θερμομόνωση , κουφώματα αλουμινίου , με τζακι , με πετρέλαιο για θέρμανση, πλακάκια δαπέδου και κουζίνα με πάγκο γρανιτένιο, μια ποιοτική κατασκευή και ασφαλής καθώς διαθέτει και συναγερμό.

Το Ασβεστοχώρι βρίσκεται στους πρόποδες του Χορτιάτη και ανήκει στο δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη. Έχει περίπου 11.000 μόνιμους κατοίκους.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Είναι κωμόπολη της Περιφερειακής ενότητας Θεσσαλονίκης ενώ είναι από τους παλαιότερους οικισμούς στη σκιά της Θεσσαλονίκης.

Προσβασιμότητα: Πρόσβαση μέσω της λεωφόρου Παπανικολάου και από τον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης μέσω του κόμβου 6. Επίσης μέσω της επαρχιακής οδού Ασβεστοχωρίου - Αγίου Βασιλείου, το Ασβεστοχώρι συνδέεται με διάφορα χωριά του νομού Θεσσαλονίκης. Ο ΟΑΣΘ εξυπηρετεί το Ασβεστοχώρι με τη γραμμή 57 συνδέοντας το Ασβεστοχώρι με τα Πεύκα και την Θεσσαλονίκη προς τα δυτικά και με τον Χορτιάτη προς τα ανατολικά.

Επενδυτική Δύναμη: Το Ασβεστοχώρι πέρα απο το εξαιρετικό του κλίμα καθώς βρίσκεται σε μια καταπράσινη περιοχή, αποτελεί τόπο μόνιμης κατοικίας για αρκετούς Θεσσαλονικείς καθώς προτιμάται απο φυσιολάτρες και απο ανθρώπους που θέλουν να ζουν έξω απο τον αστικό ιστό. Παρόλα αυτά υπάρχει γρήγορη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης ενώ υπάρχουν δεκάδες ωραία ακίνητα προς διάθεση.
Características
Tipologia
Duplex
Contrato
Venda
Andar
1
Andares do Edifício
2
Elevador
Não
Superfície
110 m²
Quartos
3
Quartos
2
Casas de banho
2
Mobilado
Não
Varanda
Sim
Aquecimento
Individualizado
Outras características
  • Lareira
  • Porta blindada
  • Sistema de alarme
Informações de preço
Preço
€ 110.000
Preço por m²
1.000 €/m²
Eficiência energética
  • Ano de construção

    2004
  • Aquecimento

    Individualizado
  • Certificação energética

    Aguardando certificação
Descubra cada canto da propriedade
+1 foto
Opções adicionais

Contactar o anunciante