1/14

Terreno para construção para Venda

Sikiona28ης Οκτωβρίου
€ 25.000
2.250 m²

Nota

Anúncio atualizado em 28/05/2024
Descrição

referência: EK-4006999

Το μεγάλο αυτό οικόπεδο είναι άρτιο και οικοδομήσιμο και παρέχει τη δυνατότητα για την κατασκευή μίας άνετης μονοκατοικίας ή μεζονέτας, καθώς και άφθονο χώρο για έναν όμορφο κήπο και πισίνα.

Βρίσκεται στο γραφικό χωριό Μικρός Βάλτος, σε υψόμετρο περίπου 500 μ., με υπέροχη θέα στον Κορινθιακό κόλπο και στα βουνά της Στερεάς Ελλάδας στην απέναντι ακτή. Αυτός ο μικρός και ήσυχος οικισμός περιβάλλεται από ελαιόδεντρα, λεμονιές και βερικοκιές, καθώς και από αμπελώνες και χαρακτηρίζεται από το ιδιαίτερα υγιεινό μικροκλίμα του. Η ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας είναι γνωστή για τα υπέροχα παραθαλάσσια τοπία της, τα επιβλητικά βουνά και τους πολλούς και σημαντικούς αρχαιολογικούς της χώρους.

Ο Μικρός Βάλτος απέχει μόνο 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Κιάτο, με τις ωραίες παραλίες και τη σύνδεσή του με τον προαστιακό σιδηρόδρομο. Επίσης, η Κόρινθος (42 χλμ.), η Πάτρα (107 χλμ.) και η Αθήνα (136 χλμ.) είναι εύκολα προσβάσιμες, μέσω του αυτοκινητόδρομου «Ολυμπία Οδός».

Το συνολικό εμβαδόν του οικοπέδου είναι 2.250 τ.μ. και πωλείται προς 25.000 €. Βρίσκεται εντός ορίων οικισμού και είναι άρτιο και οικοδομήσιμο. Σύμφωνα με τους σχετικούς κανονισμούς, στο οικόπεδο μπορούν να ανεγερθούν κτίρια συνολικού εμβαδού δόμησης έως 400 τ.μ. Επιπλέον, το οικόπεδο έχει πρόσβαση από δύο πλευρές σε άσφαλτο δρόμο και έχει άμεση σύνδεση με όλα τα δίκτυα κοινής ωφέλειας (ηλεκτρικό ρεύμα, νερό, τηλέφωνο, ευρυζωνικό διαδίκτυο).

Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα κατάτμησης του οικοπέδου σε μικρότερα τμήματα των 500 τ.μ. το καθένα.
Características
Contrato
Venda
Tipologia
Terreno para construção
Superfície
2.250 m²
Acesso rodoviário / direito de passagem
Na autoestrada
Informações de preço
Preço
€ 25.000
Preço por m²
11 €/m²
Descubra cada canto da propriedade
+11 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante

Privado