1/6

Terreno para construção para Venda

Pilos
€ 140.000
10.911 m²

Nota

Anúncio atualizado em 24/08/2024
Descrição

referência: 2101

Όμορφη θέα θάλασσα από τα προάστια του χωριού Πύλα, οικόπεδο περίπου 11 στρεμμάτων σε δύο μέρη, ένα τμήμα μη οικοδομήσιμο 1.576 τ.μ. και ένα τμήμα 9.334 τ.μ.,  1,5χλμ από το κέντρο του χωριού.

Ένα ιδιαίτερο σημείο για την μελλοντική σας κατοικία. Σύντομη διαδρομή ως τη Γιάλοβα και την παραλία. 9 χλμ ως την κωμόπολη της Πύλου και 50' ως τον αεροδρόμιο Καλαμάτας.

Ελαιόδεντρα, μικρή κλίση εδάφους, ηρεμία, πρόσβαση από δύο διαφορετικούς χωματόδρομους. 

Περιοχή:

Η Πύλα είναι ένα όμορφο παραδοσιακό χωριό πάνω από τη Γιάλοβα, περίπου 250 κατοίκων. Μπορείτε να βρείτε καφενείο/ μίνι- μάρκετ. 5’ από την παραλία, το κέντρο της Γιάλοβας και το γήπεδο του γκολφ, 15’ από την Πύλο και 45’ από τον αερολιμένα Καλαμάτας.

Τι να επισκεφθώ:

Κοντά στην Πύλα μπορείτε να επισκεφθείτε μεγάλη ποικιλία ιστορικών μνημείων, όπως το παλάτι του Νέστορα, το κάστρο της Πύλου, τα αρχαιολογικό μουσείο της Πύλου κ.α. Στην περιοχή υπάρχουν πολλές και όμορφες παραλίες όπως η Βοϊδοκοιλιά και το Πετροχώρι. Για εκείνους που αγαπούν τη φύση, να πάτε στους καταρράκτες της Σχινόλακκας και το Πολυλίμνιο, στη λιμνοθάλασσα όπου μπορείτε να παρατηρήσετε σπάνια είδη πτηνών και χαμαιλέοντες.

Πως μπορώ να αγοράσω:

Ο αγοραστής επιλέγει ένα λογιστή, με την επίδειξη του διαβατηρίου θα του εκδοθεί Ελληνικό ΑΦΜ, χρησιμοποιώντας το ΑΦΜ, το διαβατήριο και οποιοδήποτε έγγραφο αποδεικνύει την διεύθυνση μόνιμης κατοικίας, ο αγοραστής ανοίγει Ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε και να σας κατευθύνουμε σε όλα τα στάδια της διαδικασίας.

Ποια είναι τα έξοδά μου:

Αξία αγοράς

Εφορία 3,03%

Συμβολαιογράφος 2%

Υποθηκοφυλακείο 0,7%

Δικηγόρος

Πολιτικός Μηχανικός

Μεσιτικό γραφείο 4% + ΦΠΑ
Características
Contrato
Venda
Tipologia
Terreno para construção
Superfície
10.911 m²
Acesso rodoviário / direito de passagem
Numa estrada de terra
Outras características
  • Exposição sul, oeste
Informações de preço
Preço
€ 140.000
Preço por m²
13 €/m²
Descubra cada canto da propriedade
+3 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante