Vila familiar Ηροδότου, Πυλαία-Χορτιάτης 55236, Centro, Panorama

PanoramaΗροδότου, Πυλαία-Χορτιάτης 55236
€ 1.750.000
5+ quartos
300 m²
3+ casas de banho
Não Elevador
Varanda
Mobilado
Anúncio atualizado em 21/06/2024
Descrição

referência: 01

Villa Grace Απίστευτη βίλα στην Ελλάδα με φανταστική πανοραμική θέα στον Όλυμπο και την πόλη της Θεσσαλονίκης!

○ Εμβαδόν 300m2
○ 1750000€
Το υπερσύγχρονο και κομψό VILLA GRACE βρίσκεται σε μια περίφημη και περιζήτητη τοποθεσία στην περιοχή Πανόραμα στα προάστια της Θεσσαλονίκης.

Η βίλα διαθέτει τα πάντα για τη μόνιμη διαβίωση μιας σύγχρονης οικογένειας: αρμονικό χώρο, ιδιωτικότητα, γαλήνια ησυχία και ασφάλεια. Αλλά το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της βίλας είναι η απίστευτη θέα της πόλης της Θεσσαλονίκης, του Θερμαϊκού κόλπου και του Ολύμπου! Οι καλεσμένοι σας και οι φίλοι σας που προσκαλούνται να παρακολουθήσουν το ηλιοβασίλεμα θα ενθουσιαστούν εγγυημένα!

Η βίλα βρίσκεται μακριά από θορυβώδεις δρόμους, σε μια οικολογικά καθαρή και ήσυχη τοποθεσία. Αυτή είναι μια εξαιρετική λύση για όσους προτιμούν τη σιωπή από μια θορυβώδη πόλη. Όλες οι απαραίτητες υποδομές βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια ή με το αυτοκίνητο, ενώ σε απόσταση 40 χιλιομέτρων βρίσκονται οι διάσημες παραλίες της χερσονήσου της Χαλκιδικής. Το διεθνές αεροδρόμιο απέχει μόλις 15 λεπτά.

Υπάρχει νηπιαγωγείο ακριβώς έξω από τη βίλα και διεθνή σχολεία, κολέγια και πανεπιστήμια σε απόσταση 10 λεπτών. Το κέντρο της πόλης Termi απέχει μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο και όχι περισσότερο από 10 λεπτά από τα μεγάλα εμπορικά κέντρα. Η κύρια ιδέα του έργου είναι η αρμονική ενσωμάτωση του εσωτερικού και του εξωτερικού χώρου σε ένα ενιαίο σύνολο. Δημιουργία εξωτερικών μεγάλων λειτουργικών βεραντών, μπαλκονιών και βεραντών για τη μεγιστοποίηση των πλεονεκτημάτων και της άνεσης της διαβίωσης στο ήπιο μεσογειακό κλίμα.

Η πρακτικότητα, η ευκολία και η άνεση εξετάζονται προσεκτικά και ενσωματώνονται στο σχεδιασμό του σπιτιού. Οι ευθείες γραμμές και η ευγενική χρωματική παλέτα δημιουργούν ψυχολογική άνεση. Η διαρρύθμιση είναι άνετη και λειτουργική. Το σπίτι έχει μέγιστη ωφέλιμη επιφάνεια 300m2 για μια οικογένεια με παιδιά. Διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια και τέσσερα μπάνια, οπότε ακόμη και μια μεγάλη οικογένεια θα αισθανθεί άνετα εδώ: ο καθένας θα βρει τη δική του ζεστή γωνιά και ταυτόχρονα όλοι θα αισθάνονται ενωμένοι.

Οι τρεις όροφοι του σπιτιού προτείνουν ιδιωτικούς, κοινόχρηστους και ξενώνες. Στο ισόγειο 90m2 υπάρχουν χώροι καθιστικού, τραπεζαρίας και κουζίνας. Η λειτουργική και εργονομική κουζίνα είναι εξοπλισμένη με συσκευές και εξαρτήματα από γνωστές μάρκες. Τα άνετα έπιπλα σχεδιαστών προσφέρουν πραγματική άνεση. Το μοντέρνο τζάκι Piazetta προσδίδει θαλπωρή και ζεστασιά στο εσωτερικό. Όλα αυτά αποτελούν έναν ενιαίο χώρο όπου η οικογένεια μπορεί να περνάει άνετα πολύ χρόνο. Επίσης, στον κύριο όροφο υπάρχει ένα σαλόνι, το οποίο μπορεί να χρησιμεύσει και ως υπνοδωμάτιο και ως γραφείο, και ένα μπάνιο επισκεπτών. Στον πρώτο όροφο 90m2 υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια και δύο μπάνια. Η κύρια κρεβατοκάμαρα διαθέτει ιδιωτικό μπάνιο και λειτουργική ντουλάπα. Όλα τα υπνοδωμάτια έχουν πανοραμικά παράθυρα με όμορφη θέα στο τοπίο. Το ισόγειο με τη δική του ιδιωτική αυλή μπορεί να χρησιμεύσει ως ένας εντελώς ξεχωριστός χώρος διαβίωσης. Ο όροφος μοιάζει με γκαρσονιέρα. Η επιφάνεια του ισογείου είναι 90m2, υπάρχει ξεχωριστή είσοδος από το δρόμο. Υπάρχει επίσης ένα μπάνιο με ντους και λειτουργία ζαμπόν και ένα δωμάτιο πλυντηρίου. Επιπλέον μια μεγάλη αποθήκη με ξεχωριστή είσοδο.

Για αυξημένη άνεση, το έργο της κατοικίας περιλαμβάνει μεγάλο αριθμό σύγχρονων τεχνικών λύσεων, ιδίως για την ενεργειακή απόδοση και τη φιλικότητα προς το περιβάλλον. Έτσι, ο άνετος καιρός στο σπίτι εξασφαλίζεται από το σύστημα κλιματισμού Daikin και την ενδοδαπέδια θέρμανση. Όλα αυτά ελέγχονται από ένα έξυπνο οικιακό σύστημα. Το καθαρότερο νερό σε όλο το σπίτι εξασφαλίζεται από ένα υπερσύγχρονο σύστημα επεξεργασίας νερού.

Η Villa Grace βρίσκεται σε επίπεδο έδαφος. Η έκταση του οικοπέδου είναι 2500m2. Ευρύχωρο οικόπεδο με γκαζόν και αυτόματο σύστημα ποτίσματος. Η πισίνα 50m2 με ξεχωριστό χώρο είναι ένα άλλο άνετο μέρος για να χαλαρώσετε και να κάνετε ηλιοθεραπεία. Για την ενεργή αναψυχή και τον αθλητισμό υπάρχει ένας χώρος με μαλακή επιφάνεια με κούνιες, τραμπολίνο, αντηλιακή προστασία, αθλητικό συγκρότημα, ένα μέρος για να παίξετε μπάντμιντον – μια ολόκληρη μέρα στον καθαρό αέρα! Υπάρχει στεγασμένος χώρος στάθμευσης για δύο αυτοκίνητα. Ο εξωτερικός χώρος, ειδικά τη νύχτα, σας κάνει να αισθάνεστε σαν να βρίσκεστε σε ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων.

Μια μοναδική ευκαιρία σε ένα λογικό κόστος!

○ Σύστημα καθαρισμού νερού
○ Αυτόματος καθαρισμός πισίνας χωρίς χλώριο
○ Αυτόματο σύστημα ύδρευσης
○ Σημείο φόρτισης για ηλεκτρικά οχήματα
○ Κλιματισμός
○ Ενδοδαπέδια θέρμανση
○ Αντλία θερμότητας
○ Ιδιόκτητο πηγάδι βάθους 250 μέτρων παρέχει στις εγκαταστάσεις αρτεσιανό νερό
○ Φωτοβολταϊκές ηλιακές συλλεκτές για την τροφοδοσία του σπιτιού σας!
○ Επιτήρηση βίντεο
○ Συναγερμοί
○ Αυτόματες πύλες
○ Περιβαλλοντικά υλικά
○ Πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης της εγκατάστασης Α+
○ Διπλά ενεργειακά αποδοτικά συρόμενα παράθυρα με προστασία UF/UV
Características
contrato
Venda
tipologia
Vila familiar | Propriedade de luxo
superfície
300 m²
quartos
5+ (5 quartos, 2 outros), 3+ casas de banho
andar
Rés-do-chão, com acesso a deficientes
número total de andares do prédio
3 pisos
Lugares de estacionamento
1 em garagem
outras características
Lareira
Sistema de alarme
Porta blindada
Varanda
Piscina
Mobilado
Jardim privado
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 1.750.000
Eficiência energética
ano de construção
2024
estado
Novo / Em construção
aquecimento
Aquecimento, piso radiante, fonte de alimentação elétrica
Eficiência energética
A
Opções adicionais

Contactar o anunciante