Vila familiar Pallini 630 85, Chaniotis, Pallini

PalliniPallini 630 85
€ 1.200.000
€ 1.400.000(-14,3%)
5+ quartos
250 m²
3+ casas de banho
Não Elevador
Varanda
Mobilado
Anúncio atualizado em 21/06/2024
Descrição

referência: 02

Κομψή μεσογειακή εξοχική κατοικία στην Ελλάδα με υπέροχη θέα στη θάλασσα και το Άγιο Όρος! Ένας πραγματικός τόπος δύναμης και αποκατάστασης για την οικογένειά σας!
o 1.200.000€
Αυτή η μοντέρνα βίλα είναι ένα από τα διαμάντια αυτής της περιοχής. Βρίσκεται σε ένα πανέμορφο, άνετο και πολύ δημοφιλές θέρετρο στην πόλη Χανιώτη στην περιοχή της Χαλκιδικής.

Μια μεγάλη ευκαιρία να ζήσετε ως οικογένεια κοντά στις καλύτερες παραλίες του Αιγαίου στην Ελλάδα. Για την καθαριότητά τους, οι τοπικές παραλίες έχουν τιμηθεί με υψηλές διακρίσεις – γαλάζιες σημαίες.

Η ίδια η κατοικία είναι χτισμένη σε μια υπερυψωμένη θέση και έχει μια αξέχαστη θέα στην πανέμορφη γαλαζοπράσινη θάλασσα του Τορωναίου Κόλπου και το Άγιο Όρος!

Η υπέροχη βίλα βρίσκεται μακριά από το θόρυβο, ώστε να μπορείτε να χαλαρώσετε από τη φασαρία της πόλης, να ανακάμψετε και να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας.

Σε απόσταση 1,5 χλμ. με τα πόδια και με το αυτοκίνητο όλες οι απαραίτητες υποδομές και το κέντρο της πόλης. Το διεθνές αεροδρόμιο και η πόλη της Θεσσαλονίκης απέχουν μόλις μία ώρα οδήγησης.

Η βίλα έχει μια μοντέρνα μινιμαλιστική αισθητική και είναι χτισμένη σε μεσογειακό στυλ με τη χρήση μεγάλου αριθμού τεχνικών και μηχανολογικών λύσεων. Η βίλα έχει εμβαδόν250m2 και το γύρω οικόπεδο είναι 3000m2. Το σπίτι έχει τρία επίπεδα, 5 υπνοδωμάτια και 4 μπάνια – είναι άνετο για μια μεγάλη οικογένεια!

Ο χώρος του εργοταξίου έχει δύο επίπεδα επίπεδου εδάφους και πρακτικό πεζοδρόμιο. Το οικόπεδο διαθέτει οικονομικό σύστημα αυτόματης άρδευσης, καλλωπιστικά φυτά και δέντρα. Ο χώρος δραστηριοτήτων διαθέτει μια οικογενειακή κούνια, τραμπολίνο, χώρο για μπάντμιντον και επιτρέπει μεγάλη οικογενειακή διασκέδαση χωρίς να φύγετε από τη βίλα.

Ο στεγασμένος χώρος στάθμευσης μπορεί να φιλοξενήσει 3 αυτοκίνητα. Η κατοικία έχει σχεδιαστεί ως ένας αρμονικός χώρος διαμονής όχι μόνο το καλοκαίρι, αλλά και οποιαδήποτε εποχή του χρόνου για μια οικογένεια με παιδιά. Η βίλα είναι συμπαγής σε μέγεθος, αλλά μεγιστοποιεί τον χρήσιμο και άνετο χώρο διαβίωσης.

Μια ευγενική παλέτα χρωμάτων και φυσικών υλικών σας προσφέρει ψυχολογική και συναισθηματική άνεση. Ο κομψός σχεδιασμός του έργου έχει ως κύριο κανόνα την πρακτικότητα, τη λειτουργικότητα και την άνεση της καθημερινής χρήσης των κατοικιών.

Η βίλα είναι απολύτως έτοιμη να μετακομίσει και να ζήσει! Άδεια διαμονής για όλα τα μέλη της οικογένειας ως δώρο! Μεγάλο εύρος μεθόδων πληρωμής και αγοράς! Για τους Ουκρανούς αποκλειστικοί όροι πώλησης και πληρωμής!

○ Εντελώς έτοιμο για μετακόμιση
○ Σύγχρονος σχεδιασμός
○ Κλειστή περιοχή
○ Δύο είσοδοι στο σπίτι
○ Πλήρως επιπλωμένο
○ Ηλιακοί συλλέκτες
○ Κλιματισμός
○ Ενδοδαπέδια θέρμανση
○ Συρόμενα παράθυρα αλουμινίου με διπλά τζάμια
○ Φωτισμός LED
○ Ηλεκτρικά παραθυρόφυλλα ασφαλείας
○ Σίτες
○ Οικιακές συσκευές και έπιπλα παγκόσμιων εμπορικών σημάτων
○ Επιτήρηση βίντεο
○ Είσοδος βίντεο
○ Συναγερμοί
○ Διαδίκτυο
○ Συρόμενες αυτόματες πύλες
○ Περίφραξη από αλουμίνιο
○ Αυτόματο σύστημα ύδρευσης Hunter
○ Αυτόματο σύστημα καθαρισμού πισίνας χωρίς χλώριο
○ Καταρράκτης στην πισίνα
○ Πόσιμο νερό
○ Τζάκι Piazetta
○ Στεγασμένος χώρος στάθμευσης για 3 αυτοκίνητα
○ Χώρος στάθμευσης επισκεπτών
○ Φόρτιση για ηλεκτρικά αυτοκίνητα
Características
contrato
Venda
tipologia
Vila familiar | Propriedade de luxo
superfície
250 m²
quartos
5+ (5 quartos, 1 outro), 3+ casas de banho
andar
Rés-do-chão, com acesso a deficientes
número total de andares do prédio
3 pisos
Lugares de estacionamento
1 em garagem
outras características
Lareira
Sistema de alarme
Porta blindada
Varanda
Piscina
Mobilado
Jardim privado
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 1.200.000
Eficiência energética
ano de construção
2023
estado
Novo / Em construção
aquecimento
Aquecimento, piso radiante, fonte de alimentação elétrica
Eficiência energética
A
Opções adicionais

Contactar o anunciante