1/12

Vivenda familiar 140 m², muito bom estado, Mesagros, Aegina

Aegina
€ 400.000
5+ quartos
140 m²
2 casas de banho
Não Elevador
Varanda
Mobilado
Cave

Nota

Anúncio atualizado em 24/08/2024
Descrição

referência: EK-4203371

Μια όμορφη διπλοκατοικία δύο επιπέδων σε απόσταση 100μ. από την θάλασσα μέσα στο πράσινο και την απόλυτη ησυχία. Η διπλοκατοικία βρίσκεται στην βορεινή πλευρά της Αίγινας, πολύ κοντά στην παραλία της Βαγίας, με πανοραμική θέα τον κόλπο του Σαρωνικού.
Κατοικία ισογείου 60 τ.μ. και Α΄ορόφου 80 τ.μ. σε επικλινές οικόπεδο 2.000 τ.μ. με ανεμπόδιστη πανοραμική θέα στην θάλασσα και από τις δύο κατοικίες.
Το ισόγειο αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, 1 χώρο γραφείου που μπορεί να μετατραπεί σε υπνοδωμάτιο, μπάνιο και κουζίνα με μικρό καθιστικό. Μεγάλη βεράντα με πανοραμική θέα και πλαϊνή βεράντα με θέα τον κήπο. Εξωτερική αποθήκη, A/C, κατασκευής 1982.
Ο Α΄όροφος αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, κουζίνα ανοιχτού τύπου, σαλόνι και μπάνιο. Περιμετρικά βεράντες με πανοραμική θέα, canadian τζάκι, A/C, κατασκευής 1982 με ανακαίνιση προ πενταετίας. Στον περιβάλλοντα χώρο υπάρχουν πλυσταριό, δεξαμενή νερού, αποθήκη, BBQ, χώρος για ξύλα, κλειστό πάρκινγκ αυτοκινήτου, ντουζιέρα και ηλιακός θερμοσίφωνας. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής πισίνας. ‘Ολες οι βεράντες είναι διαμορφωμένες με πέργκολες ενώ ο κήπος είναι κατάφυτος με λουλούδια και ποικιλία δέντρων.

*Το ΠΕΑ είναι υπό διαδικασία έκδοσης.

Τοποθεσία: Η Αίγινα είναι το πλησιέστερο νησί της Αθήνας στον Σαρωνικό κόλπο, προσφέροντας τη δυνατότητα της ζωής του νησιού με παράλληλη εύκολη πρόσβαση στην πόλη. Η Αίγινα είναι μόλις 40 λεπτά με το πλοίο από τον Πειραιά, ενώ έχει πρόσβαση σε ολόκληρη την ηπειρωτική χώρα

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η Αίγινα είναι ένας μαγνήτης για τους καλλιτέχνες και τους διανοούμενους, που συνδυάζει σπάνια φυσική ομορφιά με τα καταπράσινα ελαιόδεντρα και τις φιστικιές, και την πλούσια αρχαία ιστορία με τον ναό του Απόλλωνα και τον ναό της Αθηνάς Αφαίας. Τα γοητευτικά της χωριά περιλαμβάνουν το ψαροχώρι Πέρδικα, το ορεινό χωριό Σφενδούρι και την Μονή, που φιλοξενεί τα παγώνια αλλά και μια σπάνια εξωτική ομορφιά. Ιδανικός προορισμός για διαβίωση όλο τον χρόνο με σούπερ μάρκετ και εμπορικά μαγαζιά καθώς και πολλές επιλογές από εστιατόρια, μπαρ, καφετέριες και beach clubs.

Προσβασιμότητα: Υπάρχουν τακτικά δρομολόγια πλοίων που καθιστούν την Αθήνα μια κοντινή απόσταση. Τα πλοία από το λιμάνι του Πειραιά χρειάζονται μόλις 40 λεπτά για να φτάσουν στην Αίγινα.

Επενδυτικό δυναμική: Η Αίγινα θα είναι πάντα ένας πολυπόθητος προορισμός γιατί προσφέρει εύκολη πρόσβαση με τη γοητεία του νησιού.
Características
Tipologia
Vivenda familiar
Contrato
Venda | Imóvel com receita
Andar
Rés-do-chão
Elevador
Não
Superfície
140 m²
Quartos
5+
Quartos
4
Casas de banho
2
Mobilado
Sim
Varanda
Sim
Estacionamento, lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
Aquecimento
Central
Outras características
  • Exposição externa
Informações de preço
Preço
€ 400.000
Preço por m²
2.857 €/m²
Eficiência energética
  • Ano de construção

    1982
  • Estado

    Muito bom / Remodelado
  • Aquecimento

    Central
  • Certificação energética

    Aguardando certificação
Descubra cada canto da propriedade
+9 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante