1/7

Loja - Actividade Comercial para Renda

Voulgari - Ntepo - Martiou
€ 1.800/mês
200 m²
2 casas de banho

Nota

Anúncio atualizado em 11/07/2024
Descrição

referência: 1-150

Κωδικός ακινήτου: 1-150 - Θεσσαλονίκη Δήμος Μπότσαρη ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ κατάστημα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 200 τ.μ. μόνο 200 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 2 χώρους, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένο το 1972 και διαθέτει θέρμανση ατομική - φυσικό αέριο, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, πρόσβαση ΑΜΕΑ, αποθήκη , προαύλιο, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, ψευδοροφή, πρόσοψη 10 μέτρα - Τιμή: 1.800 €
Σε μια από τις κεντρικότερες οδικές αρτηρίες της ανατολικής Θεσσαλονίκης, ενοικιάζεται ένα εξαιρετικό κατάστημα προβολής με άριστα χαρακτηριστικά για την λειτουργία και την ανάπτυξη της επιχείρησής σας!

Πρόκειται για ένα ισόγειο, γωνιακό κατάστημα συνολικού εμβαδού 200 τ.μ. το οποίο αποτελείται από ισόγειο 100 τ.μ. (ενιαίου χώρου και ενός μικρότερου χώρου) και από καθαρό από υγρασίες υπόγειο 100 τ.μ. το οποίο περιλαμβάνει 2 wc και είναι διαχωρισμένο σε επιμέρους αποθηκευτικούς χώρους.
Επιπλέον διαθέτει προκήπιο αποκλειστικής χρήσης 40 τ.μ. περίπου, και μπορεί να χρησιμοποιήσει πεζοδρόμιο (κατόπιν άδειας από τη δημοτική αρχή) επιπλέον 35 τ.μ.!

Βρίσκεται μέσα στην καρδιά της αγοράς με πληθώρα καταστημάτων και είναι κατάλληλο για τις περισσότερες χρήσεις, ενώ επιπλέον διαθέτει φουγάρο (χρήζει συντήρησης ή αντικατάστασης)!

Ο συνδυασμός των χαρακτηριστικών του σε συνδυασμό με την υψηλή προβολή, το βιοτικό επίπεδο της περιοχής και την υψηλή επισκεψιμότητα, καθιστούν το ακίνητό μας ιδανική επιλογή για κάθε δραστηριότητα που απαιτεί υψηλή προβολή!
Características
Contrato
Renda
Tipologia
Superfície
200 m²
Quartos
2 casas de banho
Montras
15 m lineares
Outras características
  • Exposição externa
  • Porta blindada
  • Posição de canto
Informações de preço
Preço
€ 1.800/mês
Preço por m²
9 €/m²
Detalhes de custos
Fiança
Não indicado
Eficiência energética
  • Ano de construção

    1972
  • Estado

    A reestruturar
  • Aquecimento

    Individualizado, alimentado a metano
Descubra cada canto da propriedade
+4 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante