Maisonette Γούναρη Δημητρίου 51, Μαρούσι 15124, Agioi Anargyroi, Marousi

MarousiΓούναρη Δημητρίου 51, Μαρούσι 15124
€ 425.000
2 quartos
95 m²
2 casas de banho

Nota

Anúncio atualizado em 09/07/2024
Descrição

referência: ΜΕΖΟΝΕΤΑ

Η μεζονέτα βρίσκεται σε νεόδμητη πολυκατοικία 6 ορόφων με πιλοτή, κοινόχρηστο κήπο και φυτεμένο δώμα. Ένα κτίριο ιδιαίτερου και σύγχρονου αρχιτεκτονικού σχεδιασμού που απαρτίζεται από 7 διαμερίσματα. Τα διαμερίσματα είναι εργονομικά και διαμπερή με μεγάλα ανοίγματα στις όψεις και ευρύχωρους εξώστες.

Περιμετρικά το κτίριο θα έχει περίφραξη με πρόσβαση από εξώπορτα με θυροτηλέφωνο. Οι κοινόχρηστοι χώροι του ισογείου θα καταγράφονται από κλειστό κύκλωμα CCTV. Σε όλες τις κατοικίες αντιστοιχεί προστατευμένη θέση πάρκινγκ, αποθήκη στο υπόγειο του κτιρίου και παροχή φόρτισης ηλεκτρικού οχήματος.

Η υψηλών προδιαγραφών κατασκευή που χαρακτηρίζει το κτίριο βασίζεται σε σύγχρονα συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας, όπως ενδοδαπέδια θέρμανση, θερμοπρόσοψη, ενεργειακά κουφώματα με θερμοδιακοπή κ.ά., καθιστώντας εφικτή την υψηλή ενεργειακή κλάση του ακινήτου (Α+).

Το διαμέρισμα διαθέτει πλήρως εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού, ηλιακό θερμοσίφωνα, κλιματισμό κρυφού τύπου (VRV), αυτονομία ψύξης/θέρμανσης σε κάθε χώρο, κρυφό φωτισμό σε σαλόνι και λουτρά, ηλεκτρικά ρολά.
Características
Tipologia
Maisonette | Propriedade de luxo
Contrato
Venda
Andar
3
Andares do Edifício
2
Superfície
95 m²
Quartos
2
Quartos
2
Casas de banho
2
Aquecimento
Individualizado, piso radiante, alimentado a metano
Outras características
  • Porta blindada
  • Sistema de alarme
Custos
preço
€ 425.000
Eficiência energética

Consumo de energia

A+

Opções adicionais

Contactar o anunciante