1/2

Terreno para construção para Venda

RioΜελά Παύλου, Άγιος Βασίλειος 26500
€ 180.000
1.041 m²

Nota

Anúncio atualizado em 24/08/2024
Descrição

referência: 15269

Ανακαλύψτε το μαγικό κόσμο του Αγίου Βασιλείου στην όμορφη περιοχή της Πάτρας. Ένας παραδοσιακός προορισμός που σας προσκαλεί να απολαύσετε την ειρήνη και την ηρεμία της φύσης.
Σε αυτό το μαγευτικό τοπίο, θα βρείτε ένα οικόπεδο υποδιαιρεμένο σε επτά κομμάτια όπου πωλούνται ξεχωριστά που σας προσφέρει την ιδανική ευκαιρία να κτίσετε το όνειρό σας. Αυτό το μοναδικό κομμάτι γης εφάπτεται του βουνού Παναχαϊκού και προσφέρει απρόσκοπτη θέα προς την Ιόνιο θάλασσα.
Το οικόπεδο αποτελείται από μια επίπεδη επιφάνεια και είναι έτοιμο για άμεση χρήση. Επιπλέον, βρίσκεται σε μια κατοικημένη περιοχή με εύκολη πρόσβαση στις υπηρεσίες και τις ανέσεις που προσφέρει η πόλη της Πάτρας.
Δημιουργήστε τον ιδανικό σας χώρο στην καρδιά του Αγίου Βασιλείου και απολαύστε την ασύγκριτη ομορφιά της περιοχής. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το κομμάτι γης και να ζήσετε στον πιο φιλόξενο προορισμό της Πάτρας. Είτε σκοπεύετε να χτίσετε το σπίτι των ονείρων σας είτε να επενδύσετε σε μια αξιόλογη ιδιοκτησία, αυτό το οικόπεδο είναι η ιδανική επιλογή για εσάς.
Επωφεληθείτε από την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το υπέροχο οικόπεδο στον Αγιο Βασίλειο και να ζήσετε στην πανέμορφη περιοχή της Πάτρας.
https://marketplace.theprosperty.com/el/listings/6123
☎️ 210 6812500
Características
Contrato
Venda | Imóvel com receita
Tipologia
Terreno para construção
Superfície
1.041 m²
Acesso rodoviário / direito de passagem
Na autoestrada
Informações de preço
Preço
€ 180.000
Preço por m²
173 €/m²
Opções adicionais

Contactar o anunciante