1/24

Vivenda familiar 233 m², Euaggelismos, Methoni

Methoni
€ 550.000
4 quartos
233 m²
2 casas de banho
Não Elevador
Varanda
Mobilado

Nota

Anúncio atualizado em 25/07/2024
Descrição

referência: EK-5124961

Αυτή η μοντέρνα μονοκατοικία βρίσκεται στην άκρη του παραδοσιακού χωριού Καμάρια, ανάμεσα στα χωριά Φοινικούντα και Μεθώνη, έχει έκταση 233 m² σε οικόπεδο 2.247 m².
Το κάτω επίπεδο των 128 m² αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο που χρησιμοποιείται ως γκαράζ, εργαστήριο, πλυντήριο και αποθηκευτικός χώρος, αλλά η άμεση πρόσβαση στην πισίνα και τον κήπο το καθιστά κατάλληλο για ανέγερση πολυτελούς διαμερίσματος.
Το επάνω επίπεδο των 105 m² αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, το ένα εκ των οποίων master, 1 κουζίνα/τραπεζαρία, καθιστικό και ένα δεύτερο μπάνιο που βρίσκεται ανάμεσα στο δεύτερο και τρίτο υπνοδωμάτιο τα οποία είναι φωτεινά και ευάερα. Το κύριο υπνοδωμάτιο διαθέτει δωμάτιο-ντουλάπα και ιδιωτικό μπάνιο με νότια όψη που ανοίγει στη βεράντα που δίνει μια ελαφριά και ευάερη ατμόσφαιρα. Η βεράντα 42 τ.μ. παρέχει την εκπληκτική θέα στη θάλασσα και στο βουνό, την καθιστά ιδανική για φαγητό και χαλάρωση.
Το ακίνητο είναι έτοιμο για μετακόμιση, καθώς προσφέρεται πλήρως επιπλωμένο. Ο θερμοσίφωνας Asolar παρέχει ζεστό νερό όλο το χρόνο. Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με μονάδες κλιματισμού. Τα παράθυρα και οι μπαλκονόπορτες έχουν διπλά τζάμια, μονάδες αλουμινίου με παντζούρια και ενσωματωμένες σίτες. Διατίθενται δορυφορική τηλεόραση, τηλέφωνο και WI-FI. Υπάρχει επίσης ένα ενεργειακά αποδοτικό τζάκι που κάνει άνετη διαβίωση το χειμώνα.
Οι διάδρομοι γύρω από το σπίτι και την πισίνα είναι πλακόστρωτοι και υπάρχουν πέτρινοι τοίχοι που χωρίζουν τον ιδιωτικό κοινωνικό χώρο της πισίνας από τον υπόλοιπο χώρο. Το σπίτι της πισίνας είναι πλήρως λειτουργικό και παρέχει εξαιρετική κάλυψη από τον ήλιο όταν απαιτείται. Επιπλέον, υπάρχουν 37 ελαιόδεντρα που παράγουν εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.
Το σπίτι παρέχει πρόσβαση από έναν κυρίως τσιμεντένιο δρόμο, όπου υπάρχει μία κύρια σιδερένια πύλη που λειτουργεί ηλεκτρικά μέσω ενός τηλεχειριστηρίου όπως και το γκαράζ.

Η πλησιέστερη παραλία, το Μαυροβούνι, απέχει λιγότερο από 1.500μ. και 5 λεπτά με το αυτοκίνητο.

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ: ΜΕΘΩΝΗ 8', ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ 8', ΠΥΛΟΣ 15', ΓΙΑΛΟΒΑ 20', ΚΟΡΩΝΗ 25', ΠΕΤΑΛΙΔΙ 35', ΆΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 30', ΑΘΗΝΑ 3h, ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 55'.
Características
Tipologia
Vivenda familiar | Propriedade de luxo
Contrato
Venda
Elevador
Não
Superfície
233 m²
Quartos
4
Quartos
3
Casas de banho
2
Mobilado
Sim
Varanda
Sim
Estacionamento, lugares de estacionamento
2 em garagem
Aquecimento
Individualizado, fonte de alimentação elétrica
Outras características
  • Exposição externa
  • Janelas em vidro duplo / metal
  • Lareira
  • Porta blindada
  • Sistema de alarme
  • Piscina
Informações de preço
Preço
€ 550.000
Preço por m²
2.361 €/m²
Eficiência energética

Consumo de energia

A

Descubra cada canto da propriedade
+21 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante