Escritório - Estúdio para Venda

PylaiaBon Studio Α.Ε.Β.Ε.
€ 720.000
372 m²
2 casas de banho
Anúncio atualizado em 19/06/2024
Descrição

referência: 3154190

Κωδικός ακινήτου: 3154190 - Πυλαία Κωνσταντινοπολίτικα ΠΩΛΕΙΤΑΙ γραφείο στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 372 τ.μ. . Αποτελείται από 6 χώρους, κουζίνα, και 2 WC. Είναι κατασκευασμένο το 1991 με ενεργειακή κλάση Γ και διαθέτει θέρμανση αντλία θερμότητας, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, ανελκυστήρα, A/C, συναγερμό, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, ανοιχτωσιά, ψευδοροφή, δομημένη καλωδίωση, πρόσοψη 20 μέτρα, μπαλκόνια 25 τ.μ. - Τιμή: 720.000 €
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΑΙ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ

Στα Κωνσταντινοπολίτικα πωλείται εξαιρετικό επαγγελματικό ακίνητο 372 τ.μ. στον πρώτο όροφο σε άριστη οικοδομή του 1991. Καταλαμβάνει όλον τον όροφο και είναι γωνιακό.
Διαθέτει 3 εισόδους και 3 προσόψεις και αποτελείται από ένα γραφείο υποδοχής, έναν μεγάλο ενιαίο χώρο εργασίας με πολύ μεγάλα εσωτερικά ανοίγματα, που μπορούν πολύ εύκολα να διαχωριστούν και να δημιουργηθούν ανεξάρτητοι γραφειάκοι χώροι αλλά και άλλοι χώροι οποιαδήποτε χρήσης .Στο ακίνητο υπάρχει μικρή κουζίνα με όλες τις απαραίτητες συσκευες, ένας μεγάλος χώρος αποθήκευσης και αρχειοθέτησης και 2 WC.Θερμαίνεται με αντλία θερμότητας «DAIKIN»  fancoil. Τα δάπεδα του είναι από υψηλής ποιότητας πλακάκια και τα κουφώματα είναι αλουμινιου.
Από την κατασκευή της οικοδομής σε όλους τους χώρους εργασίας υπάρχει δομημένη καλωδίωση και υποδομές για χρήση υπολογιστών καθώς και τηλεφώνου.
Περιμετρικά το ακίνητο διαθέτει ευρύχωρα και άνετα μπαλκόνια σε ανοιχτό ορίζοντα.
Ο επαγγελματικός αυτός χώρος προέκυψε απο την συνένωση τριών διαμερισμάτων των 124τ.μ. έκαστο. Υπάρχει δυνατότητα διαχωρισμού και ανακατασκευής του ακινήτου σε πολλά διαμερίσματα για οικίες ή γραφεία.Αξίζει να σημειωθεί πως ο ενιαίος αυτός χώρος διαθέτει 6 μπαλκόνια περιμετρικά καθώς καταλαμβάνει όλο τον πρώτο όροφο, ο οποίος είναι αρκετά υπερυψωμένος σαν δεύτερος όροφος.
Βρίσκεται παρά πολύ κοντά στον περιφερειακό δρόμο και σε εμπορικά καταστήματα ,εστίασης και σουπερ μαρκετ.
Στα πλεονεκτήματα του επαγγελματικού αυτού χώρου, έγκειται η δυνατότητα παραμονής της επιχείρησης του ιδιοκτήτη εντός αυτού ,για τα επόμενα επτά χρόνια με καταβολή πολύ καλού ενοικίου.

 


Características
contrato
Venda
tipologia
Escritório - Estúdio
superfície
372 m²
quartos
2 casas de banho
outras características
Com fio
Porta blindada
Sistema de alarme
Custos
preço
€ 720.000
Eficiência energética
ano de construção
1991
aquecimento
Aquecimento, fonte de alimentação elétrica
Eficiência energética
Γ
Opções adicionais

Contactar o anunciante