1/25

Maisonette Επαρχιακή Οδός 32-Χανίων-Ομαλού, Fournes, Mousouroi

MousouroiΕπαρχιακή Οδός 32-Χανίων-Ομαλού
€ 490.000
5+ quartos
230 m²
3+ casas de banho
Varanda
Mobilado
Cave

Nota

Anúncio atualizado em 22/08/2024
Descrição

referência: EK-5338219

Πωλείται 140τ.μ. μεζονέτα εξαιρετικής κατασκευής μαζί με διαμέρισμα 90τ.μ. στη περιοχή Φουρνές-Αλικιανός, σε 1000τ.μ. οικόπεδο με εξαιρετική θέα στον κάμπο και το βουνό.

Η μεζονέτα, κατασκευής 2012, αποτελείται στο ισόγειο από ενιαίο χώρο κουζίνα-σαλόνι, καθιστικό με τζάκι, δωμάτιο γραφείου με θέα και 1 wc, ενώ στον όροφο από 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, γκαρνταρόμπα-δωμάτιο και αποθήκη.

Επίσης διαθέτει ηλιακό θερμοσίφωνα, a/c σε όλους τους χώρους και πόρτα ασφαλείας, Η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με συσκευές Bosch.

Η μεζονέτα έχει στον πρώτο όροφο μπαλκόνι με με νότιο προσανατολισμό και υπέροχη θέα, και στον δεύτερο όροφο μπαλκόνι με βόριο προσανατολισμό.

Το διαμέρισμα, κατασκευής 2012, διαθέτει ενιαίο χώρο κουζίνα-σαλόνι, 2 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο, αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, ηλιακό θερμοσίφωνα και τζάκι.

Τα σπίτια δίνονται πλήρως εξοπλισμένα και επιπλωμένα.

Μπροστά από τα σπίτια είναι η πρώτη αυλή με δέντρα, γκαζόν και συντρινάνι. Εκεί βρίσκεται και ο χώρος στάθμευσης. Στην πίσω αυλή βρίσκεται ο διαμορφωμένος χώρος μπάρμπεκιου, και αυλή με γκαζόν. Υπάρχουν δέντρα όπως πορτοκαλίες, λεμονιές, βερυκοκιές.

Ο Φουρνές ανήκει στο Δήμο Πλατανιά και απέχει 12 χιλιόμετρα από το κέντρο των Χανίων, 20χλμ από το αεροδρόμιο και 13χλμ από το λιμάνι της Σούδας.

Ένα από τα γραφικότερα «πορτοκαλοχώρια» της Κοιλάδας του ποταμού Κερίτη, πνιγμένο στο πράσινο των πορτοκαλεώνων, των ελαιώνων και των πανύψηλων πλατάνων είναι ο Φουρνές. Νότια από το χωριό βρίσκονται τα Λευκά Όρη.

Τιμή πώλησης: 490.000€.
Características
Tipologia
Maisonette | Propriedade de luxo
Contrato
Venda
Andar
Rés-do-chão
Superfície
230 m²
Quartos
5+
Quartos
5
Casas de banho
3+
Mobilado
Sim
Varanda
Sim
Estacionamento, lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
Aquecimento
Central, alimentado a gasóleo
Outras características
  • Lareira
  • Porta blindada
Informações de preço
Preço
€ 490.000
Preço por m²
2.130 €/m²
Eficiência energética

Consumo de energia

B+

Descubra cada canto da propriedade
+22 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante

Privado