Ανελκυστήρας
Ανελκυστήρας
Ανελκυστήρας
Ανελκυστήρας
Ανελκυστήρας
1/5
Ανελκυστήρας
Ανελκυστήρας

Vivenda familiar 162 m², Centro, Rafina

Rafina
€ 420.000
4 quartos
162 m²
2 casas de banho
Não Elevador
Varanda

Nota

Anúncio atualizado em 11/07/2024
Descrição

referência: 399674

Διατίθεται προς πώληση κατοικία 2 επιπέδων 162 τ.μ. σε μεγάλο οικόπεδο με κήπο σε εξαιρετική τοποθεσία στο κέντρο της Ραφήνας κοντά στον Άγιο Νικόλαο. Το ακίνητο είναι κατασκευής του 1975 και αποτελείται από δύο ξεχωριστά διαμερίσματα, ισογείου και 1ου ορόφου, με ξεχωριστή είσοδο στο κάθε διαμέρισμα. Το διαμέρισμα του ισογείου είναι 59 τ.μ. και αποτελείται από ενιαίο σαλόνι με τραπεζαρία και μία μικρή κουζίνα, 1 υπνοδωμάτιο και 1 μπάνιο ενώ το διαμέρισμα του 1ου ορόφου που είναι 103 τ.μ. αποτελείται από μεγάλο σαλόνι με τζάκι, ενιαίο με την τραπεζαρία, ξεχωριστή κουζίνα και χωλ που οδηγεί στον κυρίως χώρο του σαλονιού, 2 μεγάλα υπνοδωμάτια και μπάνιο με μπανιέρα ενώ έχει μεγάλα μπαλκόνια περιμετρικά του διαμερίσματος με απεριόριστη θέα.
Το ακίνητο βρίσκεται εντός καταπράσινου οικοπέδου 680 τ.μ. γεμάτου ελαιόδεντρα και οπωροφόρα δέντρα και είναι πολύ φωτεινό καθώς έχει ανατολικομεσημβρινό προσανατολισμό. Στο ισόγειο υπάρχει ξεχωριστή αποθήκη 17 τ.μ., πυλωτή 72 τ.μ., και χώρος στάθμευσης 2 αυτοκινήτων.
Η Ραφήνα είναι το λιμάνι των Μεσογείων, στις ακτές της Ανατολικής Αττικής. Το λιμάνι της σήμερα συγκαταλέγεται στα μεγαλύτερα της Ελλάδας και έχει πολύ μεγάλη κινητικότητα. Είναι πυκνοκατοικημένη περιοχή στο κέντρο κοντά στο λιμάνι αλλά διαθέτει μεγάλες εκτάσεις με πάρκα και χώρους πρασίνου όπως δυο μεγάλες παραλίες η πρώτη δίπλα από το λιμάνι και η δεύτερη η δημοφιλέστατη παραλία Μαρίκες στην θέση Αυλάκι στα νότια κοντά στα σύνορα με την Αρτέμιδα.
Σήμερα η Ραφήνα αποτελεί ουσιαστικά προάστιο της Αθήνας, χάρη στην Αττική Οδό που βελτίωσε την πρόσβαση από το κέντρο της πόλης αφού ενώνεται με την Λεωφόρο Μαραθώνος στο γειτονικό Πικέρμι.
Απέχει 32 χλμ από το κέντρο της Αθήνας και 25 χλμ από το Διεθνές Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Πώληση, Μονοκατοικία, Μπάνια: 2, Εμβαδόν: 162 τ.μ., Δωμάτια: 3, Έτος κατασκευής: 1975, Εξοχική κατοικία, Θέα, Βεράντα, Τζάκι, Κήπος, Εσωτερική σκάλα, Ρετιρέ, Playroom, Αποθήκη, Θέση στάθμευσης, Όροφος: Ισόγειο, Κατάλληλο για Επαγγ. Χρήση, Πρόσοψης, Επιτρέπονται κατοικίδια, Διαμπερές, Φωτεινό, Κουζίνες: 2, Κουφώματα: Αλουμινίου, Τύπος δαπέδων: Μάρμαρο, Επιφάνεια oικοπέδου: 680 τ.μ., Πρόσβαση για ΑΜΕΑ, Eπίπεδα: 2, Θέρμανση: Χωρίς θέρμανση, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Ενεργειακή κλάση: Σε Εξέλιξη, Προσανατολισμός: Νοτιοδυτικός, Ρεύμα: Μονοφασικό, Εμβαδό Μπαλκονιών: 42, Απόσταση απο θάλασσα: 300
Características
Tipologia
Vivenda familiar
Contrato
Venda
Andar
Rés-do-chão
Andares do Edifício
2
Elevador
Não
Superfície
162 m²
Quartos
4
Quartos
3
Casas de banho
2
Mobilado
Não
Varanda
Sim
Estacionamento, lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
Outras características
  • Exposição externa
  • Lareira
Informações de preço
Preço
€ 420.000
Preço por m²
2.593 €/m²
Eficiência energética
  • Ano de construção

    1975
  • Certificação energética

    Aguardando certificação
Descubra cada canto da propriedade
+2 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante