Escritório - Estúdio para Venda

Exarchia - Neapoli
€ 250.000
75 m²
1 casa de banho
Anúncio atualizado em 26/03/2024
Descrição

referência: Π111027

Εξάρχεια - Γραφείο 75 τμ
Πωλείται από την Osmosis Real Estate, φωτεινό γραφείο σε κεντρικότατο σημείο στο κέντρο της Αθήνας, ανακαινισμένο το 2011, δευτέρου ορόφου με μπαλκόνι, σε καλοδιατηρημένη οικοδομή με ευρύχωρο ανελκυστήρα.
Το γραφείο αποτελείται από δύο γραφειακούς χώρους, ένα χώρο υποδοχής, ένα εσωτερικό WC, ένα χώρο κουζίνας και μία αποθήκη. Με κατάλληλες τροποποιήσεις του χώρου, υπάρχει εύκολη δυνατότητα δημιουργίας τρίτου γραφείου. Σαν σύστημα θέρμανσης, το γραφείο χρησιμοποιεί την κεντρική θέρμανση αερίου και ψύχεται από δύο κλιματιστικές μονάδες.
Πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση αγοράς γραφειακού χώρου για κάθε ελεύθερο επαγγελματία που θέλει να βρίσκεται στην καρδιά των εξελίξεων, στο κέντρο της Αθήνας.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 6988557512.
Η Osmosis Real Estate δημιουργήθηκε με σκοπό την καθολική υποστήριξη για οποιαδήποτε κτηματομεσιτική σας ανάγκη, με ανθρωποκεντρική προσέγγιση για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά (tailor-made λύσεις). Εγγυόμαστε την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση, δίνοντας στον εν δυνάμει ενδιαφερόμενο την επιλογή της ολοκληρωμένης παροχής υπηρεσιών. Συμβολαιογράφος – Δικηγόρος – Μηχανικός – Σύμβουλος Ακινήτων. Πλήρες πακέτο υπηρεσιών, δίχως καμία επιπλέον κρυφή χρέωση!
Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η ταυτότητα και ο Α.Φ.Μ. σας βάσει του Νόμου 4072/2012 για την υπογραφή του εντύπου υπόδειξης.
Características
contrato
Venda
tipologia
Escritório - Estúdio
superfície
75 m²
quartos
1 casa de banho
outras características
Exposição externa
Custos
preço
€ 250.000
despesas de condomínio
€ 25/mês
Eficiência energética
ano de construção
1972
estado
Muito bom / Remodelado
aquecimento
Centralizado, alimentado a metano
Tour virtual
Opções adicionais

Contactar o anunciante