€ 3.000.000
4.800 m²
3+ casas de banho
Anúncio atualizado em 20/04/2024
Descrição

referência: EK-5408979

Το ακίνητο αποτελείται από τρία ανεξάρτητα κτίρια που συνδέονται μεταξύ τους, αλλά μπορούν και να διαχωριστούν πλήρως.
Όλα είναι κατασκευασμένα με σκυρόδεμα και Σιδηροκατασκευή με πάνελ και αναπτύσσονται σε δυο επίπεδα. Ο κάτω όροφος, ισόγειος από την πίσω πλευρά έχει μπροστά του πλατεία για να υποδεχτεί επικαθήμενα φορτηγά και είναι διαχωρισμένος σε πυροδιαμερίσματα με πυραντοχο στόρι που πέφτει μόνο του σε περίπτωση πυρκαγιάς.
Ο επάνω όροφος είναι εξοπλισμένος με έξι ηλεκτρικές ράμπες φορτοεκφόρτωσης.

Α΄ΚΤΗΡΙΟ
Ο κάτω όροφος έχει 780τμ περίπου ισόγειο /υπόγειο χώρο και ύψος 4 μέτρα και καταλήγει σε ράμπα φορτοεκφόρτωσης. Επίσης έχει τουαλέτες για το προσωπικό και επικοινωνεί με τον επάνω χώρο με εσωτερική σκάλα και βιομηχανικό ασανσέρ.
Ο επάνω όροφος είναι 850τμ περίπου και περιλαμβάνει γραφεία, χώρο έκθεσης, καθώς και χώρο αποθήκης. Ο επάνω όροφος έχει ύψος 6 μέτρα.

Β’ ΚΤΗΡΙΟ
Ο κάτω όροφος έχει 860τμ περίπου υπόγειο - ισόγειο χώρο και έχει ύψος 4 μέτρα και καταλήγει στην αυλή. Συνδέεται με τον επάνω όροφο με ασανσέρ που σηκώνει 4 τόνους και εσωτερική σκάλα.
Ο επάνω όροφος έχει 860τμ περίπου και ύψος 8 μέτρα και είναι με εξωτερικό στεγασμένο χώρο 150τμ περίπου.

Γ΄ ΚΤΗΡΙΟ
Ο κάτω όροφος έχει 720τμ περίπου ισόγειο /υπόγειο χώρο και έχει ύψος 4 μέτρα και καταλήγει στην αυλή. Συνδέεται με τον επάνω όροφο με ασανσέρ που σηκώνει 4 τόνους και εσωτερική σκάλα. Περιλαμβάνει τουαλέτες προσωπικού.
Ο επάνω όροφος έχει 720τμ περίπου και έχει ύψος 8 μέτρα και επίσης έχει μπροστά του ένα κτίσμα 150 τετραγωνικών διαμορφωμένα γραφεία.

ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ 7.800τμ περίπου

Τα κτίρια περιβάλλονται από αυλή χώρο ασφαλτοστρωμένο με κλίσεις ώστε να εξασφαλίζεται η διαχείριση των όμβριων. Γύρω η περίφραξη αποτελείται από τοιχίο και κιγκλίδωμα. Καταλήγει σε μεγάλη ηλεκτροκίνητη αυλόπορτα 18 μέτρων οπού εξασφαλίζει την άνετη διέλευση μεγάλων φορτηγών περιμετρικά του κτιρίου.
Στη νότια γωνιά του συγκροτήματος υπάρχει δεξαμενή πυρόσβεσης 40 κυβικών και πυροσβεστικό συγκρότημα με πετρελαιοκινητήρα και ηλεκτροκινητήρα. Η δεξαμενή τροφοδοτείται από τη γεώτρηση που υπάρχει στην εγκατάσταση, βάθους 220 μέτρων.
Επίσης περιμετρικά του τοιχίου της αυλής στη βόρεια και ανατολική πλευρά υπάρχει συνεχόμενη δενδροστοιχία με τοιχίο που συγκρατεί τα χώματα και οριοθετεί τον διαθέσιμο για τα οχήματα χώρο. Στην είσοδο της αυλής υπάρχει κτιστό γραφείο φύλακα με τουαλέτα. Στο μπροστά μέρος της αυλής υπάρχει δενδροφυτεμένος κήπος και κιόσκι αναψυχής.
Η εγκατάσταση συνδέεται με την ύδρευση και τη ΔΕΗ, επίσης συνδέεται με ασφαλτοστρωμένο δρόμο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης Πολυγύρου.
Γειτνιάζει με το Βιομηχανικό Πάρκο Θέρμης και είναι μόλις δυο χιλιόμετρα από το κέντρο της Θέρμης και 5 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης.
Προσφέρεται για εύκολη πρόσβαση σε όλη τη Χαλκιδική. Μπροστά από την εγκατάσταση υπάρχει αλάνα οπού μπορούν να σταθμεύσουν 20επικαθημενα φορτηγά. Υπάρχει χώρος παρκινγκ για αυτοκίνητα.

Επίσης η εξωτερική περιφερειακή οδός έχει σχεδιαστεί να περάσει μπροστά από την εγκατάσταση ενώ ο κόμβος που θα την συνδέει μ αυτήν θα είναι μόλις 500 μέτρα πιο πέρα.



Σημειώνεται ότι τις περισσότερες φορές, για εύλογους ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του ακινήτου, η ακριβής Διεύθυνση που αναφέρεται στην Αγγελία είναι ενδεικτική της Θέσης του Ακινήτου και όχι η πραγματική.
Τα χαρακτηριστικά, οι πληροφορίες και τα επιμετρητικά στοιχεία (εμβαδόν, διαστάσεις κ.α.) του ακινήτου που έχουν καταχωρηθεί δόθηκαν από τον εντολέα μας, και το γραφείο μας δεν εφάρμοσε ελεγκτικές διαδικασίες στα στοιχεία που μας παρασχέθηκαν

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.axia.gr όπου θα βρείτε με τα δικά σας κριτήρια & με την βοήθεια χάρτη ακριβείας και άλλα παρόμοια ακίνητα μας.
Επικοινωνήστε ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ με τον ΥΠΈΥΘΥΝΟ του ακινήτου, με τους Ανθρώπους μας, για να σας περιγράψουμε αναλυτικά τα ακίνητα, για να σας βοηθήσουμε να βρείτε αυτό που ψάχνετε, και να σας υποδείξουμε τα ακίνητα πού σας ταιριάζουν.

Αλεξ. Σβώλου 31 (γωνία σχεδόν με Δημητρίου Γούναρη /Ναυαρίνου) σε ΙΣΟΓΕΙΟ υπερυψωμένο /ΑΝΩΓΕΙΟ με μεγάλη ΒΙΤΡΙΝΑ
Τηλεφωνικό Κέντρο: 2310 27.03.27
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑΣ: καθημερινά από 9:30 έως 19:30 & Σάββατο από 9:30 έως 14:30

Σαν Μεσιτικό & Τεχνικό γραφείο προσφέρουμε υψηλής ποιότητας ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ με σεβασμό στους Πελάτες μας, στην Κοινωνία & τους ηθικούς κανόνες της.
Η «αξία ΑΚΙΝHΤΩΝ» ιδρύθηκε το 1999 από τον Θεοχάρη Τσόχα, μεσίτη, μηχανικό και πιστοποιημένο εκτιμητή. Σήμερα στελεχώνεται από μία ισχυρή & ευέλικτη ομάδα επαγγελματιών με μεγάλη εμπειρία που "ΔΙΝΕΙ ΑΞΙΑ ΣΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ"
Características
contrato
Venda
tipologia
Armazém
superfície
4.800 m²
quartos
3+ casas de banho
Lugares de estacionamento
1 em garagem
Docas de carregamento
1
outras características
Sistema de alarme
Exposição externa
Porta blindada
Custos
preço
€ 3.000.000
despesas de condomínio
€ 1/mês
Eficiência energética
ano de construção
2008
estado
Muito bom / Remodelado
Eficiência energética
Ε
Tour virtual
Opções adicionais

Contactar o anunciante