Maisonette rés-do-chão, Adele, Arkadi

Arkadi
€ 180.000
2 quartos
77 m²
2 casas de banho
Não Elevador
Varanda

Nota

Anúncio atualizado em 09/07/2024
Descrição

referência: 1626945

Ρέθυμνο # Άδελε

#Πωλείται Μεζονέτα επιφάνειας 77τ.μ.

Σε ένα καλά οργανωμένο συγκρότημα κατοικιών με κοινόχρηστη πισίνα, βρίσκεται αυτή η διώροφη μεζονέτα συνολικού εμβαδού 77 τ.μ. Το ισόγειο, 49,27 τ.μ., περιλαμβάνει ένα ευρύχωρο καθιστικό - κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο και μια βεράντα. Ο πρώτος όροφος, 27,64 τ.μ., περιλαμβάνει ένα επιπλέον υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο.

Η μεζονέτα αυτή προσφέρει την αποκλειστική χρήση:α) Δύο τμήματα ακάλυπτου χώρου, συνολικού εμβαδού 40,61 τ.μ. (14,82 τ.μ. + 25,79 τ.μ.)β) Ένα τμήμα δώματος εμβαδού 53,24 τ.μ.γ) Μια θέση στάθμευσης στον ακάλυπτο χώρο του οικοπέδου εμβαδού 18 τ.μ.

Στην τιμή περιλαμβάνεται επίσης μια υπόγεια αποθήκη 10,24 τ.μ., ενώ η ιδιοκτησία είναι συνδεδεμένη με το κεντρικό δίκτυο ηλεκτροδότησης και ύδρευσης - αποχέτευσης.

Ο οικισμός Άδελε, στον Δήμο Αρκαδίου στο Ρέθυμνο, είναι μια γραφική και ήσυχη περιοχή που προσφέρει την απόλυτη ηρεμία και γαλήνη, μακριά από τον θόρυβο της πόλης. Ο Άδελε είναι γνωστός για την πλούσια ιστορία του και τα παραδοσιακά του χαρακτηριστικά, με στενά δρομάκια και όμορφα πέτρινα σπίτια. Η κοντινή απόσταση από το Ρέθυμνο και τις υπέροχες παραλίες της περιοχής καθιστούν τον Άδελε ιδανική τοποθεσία για όσους αναζητούν μια ισορροπία ανάμεσα στην άνεση και την φυσική ομορφιά.

Αυτό το ακίνητο είναι ιδανικό τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για εξοχική κατοικία, προσφέροντας άνεση και πολυτέλεια. Η κοινόχρηστη πισίνα και οι εξωτερικοί χώροι παρέχουν εξαιρετικές ευκαιρίες για χαλάρωση και κοινωνικοποίηση, ενώ η άνετη και λειτουργική διάταξη του εσωτερικού το καθιστούν ιδανικό για ζευγάρια ή μικρές οικογένειες. Με εύκολη πρόσβαση σε όλες τις βασικές ανέσεις και τις παραλίες της περιοχής, αυτή η μεζονέτα προσφέρει μια υψηλής ποιότητας διαβίωση σε μια από τις πιο επιθυμητές τοποθεσίες.

Μεσιτικό γραφείο #terrarealestaterethymno
Τηλέφωνο επικοινωνίας 2831028808#terrarealestaterethymno #terrarealestate #rethymno #premiumvalues #propertiesforsale
Características
contrato
Venda
tipologia
Maisonette
superfície
77 m²
quartos
2 quartos, 2 casas de banho
andar
Rés-do-chão
número total de andares do prédio
2 pisos
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Porta blindada
Varanda
Piscina
Jardim privado
Janelas em vidro duplo / PVC
Custos
preço
€ 180.000
Eficiência energética
  • Ano de construção

    2010
  • Aquecimento

    Aquecimento
  • Certificação energética

    Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante