1/22

Vivenda familiar Θεσσαλονίκης 18-18, 570 10, Εξοχή, Exochi, Chortiatis

ChortiatisΘεσσαλονίκης 18-18, 570 10, Εξοχή
€ 1.000.000
5+ quartos
510 m²
3+ casas de banho
Não Elevador
Mobilado
Cave

Nota

Anúncio atualizado em 31/08/2024
Descrição

referência: 1071-16124

Κωδικός ακινήτου: 1071-16124 Χορτιάτης Εξοχή ΠΩΛΕΙΤΑΙ Αυτή η εξαιρετική κατοικία 510 τετραγωνικών μέτρων στην Εξοχή του Χορτιάτη είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσει μέχρι και τον πιο απαιτητικό αγοραστή. Κατασκευάστηκε το 1992 με επίπεδα πολύ υψηλής αισθητικής, χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας. Διαθέτει εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα, σάουνα, χαμάμ, ξύλινα και μαρμάρινα πατώματα, κάμερες σε πολλά σημεία του εξωτερικού χώρου, και τζάκι. Η θέρμανση του είναι ατομική με φυσικό αέριο και πετρέλαιο, ανάλογα τις προτιμήσεις του αγοραστή. Διαθέτει ανοιχτωσιά σε ορίζοντα, ενώ το οικόπεδο είναι 1.100 τετραγωνικά μέτρα και διαθέτει κάμερες ασφαλείας περιμετρικά του ακινήτου. Μπαίνοντας στην οικία, συναντάμε μια σαλοκουζίνα 120 τετραγωνικών μέτρων με ένα γραφείο και ένα WC. Ανεβαίνοντας τα σκαλιά, βρίσκουμε 4 άνετα υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα είναι master bedroom με δικό του μπάνιο, στο οποίο υπάρχει εγκατάσταση σάουνας και χαμάμ. Επίσης στο ίδιο όροφο έχουμε άλλο ένα μπάνιο για τα υπόλοιπα δωμάτια, καθώς και πρόσβαση στην σοφίτα η οποία είναι 150 τετραγωνικά μέτρα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε σαν αποθήκη, είτε για οποιαδήποτε άλλη χρήση. Στο πίσω μέρος της άυλης, έχουμε χώρο στάθμευσης 10 οχημάτων, πύλη για πρόσβαση οχημάτων, και την πισίνα η οποία είναι σκεπασμένη με ειδική κατασκευή. Εκεί θα βρούμε ένα ανεξάρτητο διαμέρισμα 120 τετραγωνικών μέτρων με δίκη του εξωτερική πόρτα, το οποίο αποτελείτε από μια μεγάλη σαλοκουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο. Διατίθεται επιπλωμένο και πλήρως εξοπλισμένο με ηλεκτρικές συσκευές και ο,τι άλλο χρειάζεται ένα έτοιμο προς κατοίκηση ακίνητο για να εξυπηρετήσει τους νέους του ιδιοκτήτες. Η διεύθυνση που βρίσκεται στο σύστημα του Spitogatos είναι ενδεικτική της θέσης του ακινήτου και όχι πραγματική. Οι ακριβείς πληροφορίες του ακινήτου που ενδιαφέρεστε θα γίνουν κατά την διάρκεια της προγραμματισμένης σας υπόδειξης.

Μπορείτε να μας αναθέσετε το ακινήτου που έχετε είτε προς μίσθωση είτε προς πώληση και να έχετε άμεση στρατηγική προώθησης του ακινήτου σας στο πελατολόγιο μας αλλά στην ευρύτερη εγχώρια αγορά αλλά και στο εξωτερικό.

Επισκεφθείτε το γραφείο μας που είναι Κασσάνδρου 37, Κέντρο γωνία με Ρακτιβάν στο ύψος του υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας και θα χαρούμε να έρθετε σε επαφή μαζί σας και να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και επαγγελματικά. Διαθέτουμε αρκετά ακίνητα είτε οικιστικά είτε επαγγελματικά είτε που είναι προς μίσθωση είτε προς πώληση που πιθανότατα να σας ενδιαφέρουν.

GNP PROPERTIES: www.GNPPROPERTIES.gr |

ΠΡΟΣΟΧΗ! Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του ΑΦΜ σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

GNP PROPERTIES: www.GNPPROPERTIES.gr
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6983 39 46 49,
Email: gnppropertiesrealestate@gmail.com
Οδός: Κασσάνδρου 37, Κέντρο
γωνία με Ρακτιβάν στο ύψος του υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης.
Características
Tipologia
Vivenda familiar
Contrato
Venda | Imóvel com receita
Andar
Rés-do-chão
Elevador
Não
Superfície
510 m²
Quartos
5+
Quartos
5
Casas de banho
3+
Mobilado
Sim
Varanda
Não
Estacionamento, lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
Aquecimento
Central, alimentado a metano
Outras características
  • Lareira
  • Porta blindada
  • Sistema de alarme
Informações de preço
Preço
€ 1.000.000
Preço por m²
1.961 €/m²
Eficiência energética

Consumo de energia

Δ

Descubra cada canto da propriedade
+19 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante

ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΠΛΑΚΗΣ