Apartamento T3 Μιχαηλίδη Βεν. 57001, Centro, Thermi

ThermiΜιχαηλίδη Βεν. 57001
€ 290.000
4 quartos
118 m²
2 casas de banho
Andar r/c
Elevador
Varanda
Anúncio atualizado em 18/04/2024
Descrição

referência: 1-365

ΘΕΡΜΗ πωλείται Πολυτελές νεόδμητο οροφοδιαμέρισμα ισογείου 118 τ.μ.,Α+ σύγχρονης αρχιτεκτονικής, γωνιακό,κατασκευασμένο ώστε να ξεχωρίζει με την απεριόριστη θέα στη θάλασσα , τη φυσική διάθεση του φωτός στο κτίριο αλλά και τον προσανατολισμό του.
-Αποτελείται από το σαλόνι- τραπεζαρία με κουζίνα, το οποίο επωφελείται σε όλο το μήκος του από μεγάλες συρόμενες τζαμαρίες , προσφέροντας ανεμπόδιστη θέα θάλασσα. Εντυπωσιακό στοιχείο το άνοιγμα προς τον μεγάλο εξωτερικό χώρο, τρία υπνοδωμάτια-εκ των οποίων τα δυο με μεγάλο μπαλκόνι, 1 μπάνιο.
-Διαθέτει μία θέση στάθμευσης, 122 τ.μ. κήπο αποκλειστική χρήση κήπου με φύτευση και αυτόματο σύστημα ποτίσματος, περιμετρικό φωτισμό αυτού και ειδικά διαμορφωμένη πέργκολα απο μπετό και περσίδες αλουμινίου ,ενδοδαπέδια θέρμανση με φυσικό αέριο,κουφώματα αλουμινίου βαρέως τύπου,ασανσέρ μεγάλο η οικοδομή,προεγκατάσταση συναγερμού,δορυφορικής.
Ιδανική κατοικία που καλύπτει και τις υψηλότερες απατήσεις!
-Άριστη κατασκευή η οποία εξασφαλίζει την ενεργειακή εξοικονόμηση της κατοικίας. Γωνιακό και διαμπερές, με άριστη διαρρύθμιση και προνομιακό προσανατολισμό.
-Βρίσκεται σε πλεονεκτικό σημείο ,μπροστά σε πάρκο,με αστικές συγκοινωνίες, αγορά, σούπερ μάρκετ,σχολεία με άμεση πρόσβαση σε κεντρικούς άξονες.
-ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
- Α+ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΛΙΜΑΚΑ
- ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
-Βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία, μπροστά σε πάρκο,κοντά σε σχολεία, με άμεση πρόσβαση σε κεντρικούς δρόμους.
--Η εταιρία Proterra real estate και όλοι οι συνεργάτες της λειτουργούν βάσει της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί μεσιτείας. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο εντολέας .Με την υπόδειξη του ακινήτου κρίνεται απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και το ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α
-Η διεύθυνση που αναγράφεται είναι ενδεικτική.
-ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:2311-180-264
-PROTERRA.GR.
--Η Θέρμη βρίσκεται στο νοτιανατολικό κομμάτι της Θεσσαλονίκης σε απόσταση περίπου 12 χιλιόμετρα από το κέντρο.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η Θέρμη πλέον αποτελεί ένα από τα πιο εύπορα προάστια της Θεσσαλονίκης που αναπτύχθηκε σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Η περιοχή αποτελείται από αρκετά νεόδμητα ακίνητα αλλά και συγκροτήματα μεζονετών. Στην ευρύτερη περιοχή οι κάτοικοι βρίσκουν σε κοντινή απόσταση το Mediterranean Cosmos Mall ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά καταστήματα της πόλης που προσφέρει ποικιλία επιλογών στους επισκέπτες. Επίσης, στην περιοχή βρίσκονται αρκετά ιδιωτικά σχολεία.
Características
contrato
Venda
tipologia
Apartamento | Propriedade de luxo
superfície
118 m²
quartos
4 (3 quartos, 1 outro), 2 casas de banho
andar
Rés-do-chão, com elevador, com acesso a deficientes
Lugares de estacionamento
1 em garagem
outras características
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Jardim privado
Custos
preço
€ 290.000
despesas de condomínio
€ 20/mês
Eficiência energética
ano de construção
2023
estado
Novo / Em construção
aquecimento
Aquecimento, piso radiante, alimentado a metano
Eficiência energética
A+
Opções adicionais

Contactar o anunciante