1/3

Apartamento T1 mezanino, Centro Histórico, Salónica - Centro

Salónica - Centro
€ 93.000
1 quarto
20 m²
2 casas de banho
Andar 1º
Elevador

Nota

Anúncio atualizado em 04/03/2024
Descrição

referência: W-02TOVL

Το στούντιο αυτό είναι μια μονόχωρη κατοικία με έκταση περίπου 20,84 τετραγωνικά μέτρα. Βρίσκεται στον ημιόροφο μιας προσεγμένης πολυκατοικίας, κέντρου της Θεσσαλονίκης. Διαθέτει έναν ενιαίο χώρο που λειτουργεί ως καθιστικό, κρεβατοκάμαρα και κουζίνα, προσφέροντας μια φιλική διάταξη για εύκολη χρήση. Βρίσκεται στον πιο εμπορικό δρόμο της πόλης με άμεση πρόσβαση σε καταστήματα, εστιατόρια, καφετέριες, μέσα μαζικής μεταφοράς και άλλες ανέσεις. Συνολικά, αυτή η γκαρσονιέρα είναι ένα πρακτικό κατάλυμα σε κεντρικότατη τοποθεσία, που ενδείκνυται τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για επένδυση λόγω της υψηλής απόδοσης που μπορεί να αποφέρει.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής απόδοσης βρίσκεται υπο έκδοση

Λευκός Πύργος

Τοποθεσία: Ο Λευκός Πύργος αποτελεί το σήμα κατατεθέν της Θεσσαλονίκης και βρίσκεται στη νοτιοανατολική πλευρά του ιστορικού της κέντρου λίγο πριν το τέλος του παραλιακού πεζόδρομου της Θεσσαλονίκης.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η περιοχή χαρακτηρίζεται από πληθώρα πλεονεκτημάτων αφού βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στην Παραλία της Θεσσαλονίκης που είναι το παραθαλάσσιο της κόσμημα. Περιμετρικά από την περιοχή εκτείνεται το κέντρο της πόλης και εκεί υπάρχει μία ευρεία γκάμα εστιατορίων καφετεριών, bar που προσδίδουν ζωντάνια στην πόλη και προσελκύουν πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών.

Σε μικρή απόσταση από τον Λευκό Πύργο βρίσκονται τα δύο σημαντικότερα μουσεία της Θεσσαλονίκης το Αρχαιολογικό και το μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού. Ενώ σε απόσταση μόλις 400 μέτρων βρίσκεται το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Επίσης, μόλις λίγα μέτρα μακριά βρίσκονται, οι Ομπρέλες ένα εμβληματικό εικαστικό έργο του Γιώργου Ζογγολόπουλου, ένα σημαντικότερα αξιοθέατα της Θεσσαλονίκης.

Προσβασιμότητα: Η περιοχή συνδέεται εξαιρετικά καλά με τις υπόλοιπες περιοχές μέσω των λεωφορειακών γραμμών του ΟΑΣΘ.

Επενδυτική Δύναμη: Αυτή η περιοχή βρίσκεται ακριβώς στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης που πάντα έχει μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον από τους αγοραστές και προσφέρει εγγυημένες επενδυτικές αποδόσεις.
Características
Tipologia
Apartamento
Contrato
Venda
Andar
Mezanino
Elevador
Sim
Superfície
20 m²
Quartos
1
Quartos
1
Casas de banho
2
Mobilado
Não
Varanda
Não
Outras características
  • Exposição externa
  • Janelas em vidro duplo / metal
  • Porta blindada
Informações de preço
Preço
€ 93.000
Preço por m²
4.650 €/m²
Eficiência energética
  • Ano de construção

    1971
  • Certificação energética

    Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante