1/7

Vivenda familiar Ακτή Ύδρα, Thermisia, Ermioni

ErmioniΑκτή Ύδρα
€ 358.000
4 quartos
102 m²
3 casas de banho
Não Elevador
Varanda
Mobilado
Cave

Nota

Anúncio atualizado em 21/08/2024
Descrição

referência: 1-90

Κωδικός ακινήτου: 1-90 - Ερμιόνη Ακτή Ύδρας Porto Hydra Village ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα νεόδμητη επιπλωμένη μονοκατοικία 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 102 τ.μ. σε οικόπεδο 220 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2023 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση ατομική - ηλεκτρικό, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη 8 τ.μ., κήπο, τζάκι, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, BBQ, δορυφορική κεραία, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 20 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 350 μέτρα απόσταση από πόλη 10000 μέτρα απόσταση από χωριό 2000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 187000 μέτρα - Τιμή: 358.000 €
Πωλείται στον μοναδικό αυτόν Οικισμό στην Αργολίδα, μόλις 2,5 από την Αθήνα μέσω Κορίνθου-Επιδαύρου-Ερμιόνης , μία νεόδμητη μονοκατοικία που δύναται να παραδοθεί 18 μήνες μετά την υπογραφή του συμβολαίου. Πρόκειται για οικόπεδο εντός του Οικισμού, σε θέση που μόλις αποπερατωθεί η κατοικία θα μπορεί κανείς από τον 1ο όροφο να βλέπει θάλασσα.
Το οικόπεδο είναι 220 τμ και σε αυτό θα ανεγερθεί η μονοκατοικία που βλέπετε στις φωτογραφίες, σε δύο επίπεδα . Ισόγειο: Καθιστικό, Κουζίνα, Χωλ, Λουτρά, Υπνοδωμάτιο, Εσωτερική σκάλα, κλιμακοστάσιο, Εξωτερική αποθήκη, Βεράντες κήπος. Α Όροφος: δύο Δωμάτια, Λουτρό, Βεράντες 20 τμ .

Ο Οικισμός είναι πρώτυπος έχει ξεκινήσει η δόμηση του το 1975 και ολοκληρώνεται τώρα, απαρτίζεται από 32 κατοικίες, έχει 24 ωρη φύλαξη , χώρους κοινόχρηστους περιπάτου και αναψυχής στην έκταση των 200.000τμ περίπου, 2 υπέροχες παραλίες και την μοναδικότητα την προσδίδουν τα πλέυσιμα κανάλια , που εκτείνονται σε μήκος 4 χλμ περίπου, δημιουργώντας 2 νησιά και δίνουν την δυνατότητα στους ιδιοκτήτες να έχουν τα σκάφη τους παρκαρισμένα μπροστά στις οικίες τους ή σε όσους δεν εφάπτονται στο κανάλι να έχουν θέση για το δικό τους .

Σαν τοποθεσία βρίσκεται δίπλα σε 2 ξενοδοχεία / Resorts, το περίφημο Porto Hydra Hotel κ το Hydra Beach Hotel νυν Barcelo .


Μόλις 5΄από το Μετόχι όπου κανείς μπορεί να πάρει το καραβάκι για Ύδρα και 30 από την Κόστα όπου κανείς μπορεί να πάει μονοήμερη βόλτα στις Σπέστες. Σε απόσταση 10 από την γραφική Ερμιόνη και 25 από το Πόρτο Χέλι . Γενικώτερα έχει πολλές επιλογές κανείς μέχρι και να δει παράσταση στην Επίδαυρο ή να απολαύσει έναν καφέ στο Ναύπλιο (1 ώρα διαδρομή) .

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητος, επικοινωνήστε μαζί μας , διαθέτουμε κατ΄αποκλειστικότητα τα οικόπεδα αυτά .

Características
Tipologia
Vivenda familiar | Propriedade de luxo
Contrato
Venda | Imóvel com receita
Andar
Rés-do-chão
Elevador
Não
Superfície
102 m²
Quartos
4
Quartos
3
Casas de banho
3
Mobilado
Sim
Varanda
Sim
Estacionamento, lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
Aquecimento
Central, fonte de alimentação elétrica
Outras características
  • Lareira
  • Porta blindada
  • Sistema de alarme
  • Sistema de tv com antena parabólica
Informações de preço
Preço
€ 358.000
Preço por m²
3.510 €/m²
Detalhes de custos
Despesas de condomínio
€ 100/mês
Eficiência energética

Consumo de energia

A+

Descubra cada canto da propriedade
+4 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante