1/25

Vivenda familiar 180 50, Centro, Spetses

Spetses180 50
€ 995.000
5+ quartos
223 m²
3 casas de banho
Não Elevador
Varanda
Mobilado

Nota

Anúncio atualizado em 11/07/2024
Descrição

referência: 1-95

Κωδικός ακινήτου: 1-95 - Σπέτσες Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένη επιπλωμένη μονοκατοικία 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 223 τ.μ. σε οικόπεδο 380 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, 2 κουζίνες, 3 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 1995 με ενεργειακή κλάση Β+ και ανακαινίστηκε το 2015. Διαθέτει θέρμανση ατομική - ηλεκτρικό, θέα σε θάλασσα, κουφώματα ξύλινα, πατώματα από μωσαϊκό και ξύλο, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη 20 τ.μ., κήπο, τζάκι, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, BBQ, δορυφορική κεραία, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 50 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 400 μέτρα απόσταση από πόλη 6000 μέτρα απόσταση από χωριό 1500 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 187000 μέτρα - Τιμή: 995.000 €
Σπέτσες πωλείται μία εξαιρετικής αισθητικής μονοκατοικία 223τμ, με ιδιαίτερο χαρακτήρα, παραδοσιακή, πλήρως ανακαινισμένη . Αποτελείται από την κυρία κατοικία σε 2 επίπεδα, ένα ξεχωριστό χώρο κουζίνας τραπεζαρίας , και έναν ξενώνα . Στο μέσο των κτισμάτων συναντάμε έναν υπέροχο κήπο με δέντρα που δημιουργούν έναν πολύ ζεστό χώρο για καθιστικό, με σκιά δροσιά και μέσα στο πράσινο. Μια όμορφη μικρή αυλή με πέτρα Καρύστου, όπου έχει ελιές, λεμονιές και πορτοκαλιές. Υπάρχει πέργκολα με κληματαριά πάνω από την εξωτερική κουζίνα και την είσοδο στην κύρια κουζίνα. Ένας παραδοσιακός ξυλόφουρνος ολοκληρώνει το παζλ της απόλαυσης του χώρου όλου.
Αρχικά μπαίνοντας στο ακίνητο στον κήπο του από την κυρία είσοδο συναντάμε στα δεξιά μας την ανεξάρτητη κουζίνα μαζί με το καθιστικό, εμβαδού 42τμ πλήρως εξοπλισμένη με όλα τα ηλεκτρικά είδη (φούρνο / εστίες, πλυντήριο πιάτων, ψυγείο και καταψύκτη). Άνετοι μεγάλοι χώροι για αποθήκευση, τροφοθήκες, ντουλάπια, συρτάρια. Διαθέτει επίσης ένα μεγάλο τραπέζι με 8 καρέκλες.
Βγαίνοντας στον κήπο απέναντι από την κουζίνα ακριβώς, βρίσκουμε τον ξενώνα ανεβαίνοντας μόλις 4 σκαλιά. Και εκείνος πλήρως ανακαινισμένος σε παραδοσιακό στιλ, με ένα λειτουργικό παλιό πηγάδι. Το μπάνιο του έχει vintage μαρμάρινο νιπτήρα, μία πανέμορφης αισθητικής ξύλινη οροφή με ρυθμιζόμενο φωτισμό . Δυνατότητα φιλοξενίας έως 3 άτομα . Στο κυρίως σπίτι συναντάμε την μεγάλη μάστερ κρεβατοκάμαρα, όπου μας βγάζει προς το δωμάτιο της βεράντας. King size bed, παραδοσιακή μαντεμένια ξυλόσομπα. Έχει άμεση πρόσβαση στο master μπάνιο, το οποίο είναι άνετο με χώρους, όπως και το βεστιάριο και ο χώρος του πλυντήρίου. Το μαστερ διαθέτει ντουλάπια μέχρι το ταβάνι, ενώ ο χώρος είναι εξοπλισμένος με πλυντήριο και στεγνωτήριο ρούχων,με νεροχύτη από ανοξείδωτο χάλυβα, πάγκο εργασίας και ντουλάπια. Το επόμενο δωμάτιο είναι αυτό των επισκεπτών με ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα μονά κρεβάτια. Ποιοτικά ανατομικά στρώματα. Μπάνιο επισκεπτών μεγάλο .
Το δωμάτιο είναι μεγάλο, φωτεινό με πολλά παράθυρα και διπλή πόρτα προς τη βεράντα. Η παραδοσιακή οροφή έχει ανοιχτή δοκό, διαθέτει υπέροχο φωτισμό, ψηφιδοτό παραδοσιακό. Το δωμάτιο αυτό έχει και ανοιχτό τζάκι. Βγαίνουμε σε μία τεράστια βεράντα 50τμ, άνετη φωτεινή με θέα θάλασσα και ανοιχτό ορίζοντα, όπου βρίσκουμε και ένα ωραίο γωνιακό καθιστικό κάτω από την πέργκολα. Άνετος χώρος για πολλά άτομα και υπέροχες στιγμές με φίλους αγαπημένους, με καταπληκτική θέα στους γύρω λόφους του νησιού και προς το απέραντο γαλάζιο θάλασσας και ουρανού ! Εξοπλισμένη η βεράντα με ψυγείο κάτω από το μαρμάρινο μπαρ. Όλα τα έπιπλα είναι ιδιαίτερης αισθητικής και ο φωτισμός γενικά διακριτικόςκαι αποπνέει μία υπέροχη αύρα στην ατμόσφαιρα της νύχτας .
Το σπίτι έχει πολλά πλεονεκτήματα, είναι εξαιρετικής ποιότητας κατασκευής και αισθητικής, αξίζει της προσοχής σας και είμαστε στην διάθεσή σας για να σας το υποδείξουμε και να σας ξεναγήσουμε . Θα αξιολογηθούν σοβαρές προτάσεις από υποψηφίους αγοραστές.
Características
Tipologia
Vivenda familiar | Propriedade de luxo
Contrato
Venda
Andar
Rés-do-chão
Andares do Edifício
2
Elevador
Não
Superfície
223 m²
Quartos
5+
Quartos
3
Casas de banho
3
Mobilado
Sim
Varanda
Sim
Estacionamento, lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
Aquecimento
Individualizado, fonte de alimentação elétrica
Outras características
  • Exposição externa
  • Janelas em vidro duplo / madeira
  • Lareira
  • Sistema de tv com antena parabólica
Informações de preço
Preço
€ 995.000
Preço por m²
4.462 €/m²
Eficiência energética

Consumo de energia

B+

Descubra cada canto da propriedade
+22 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante