Εξωτερικός χώρος
Θέα από μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Ύπαρξη ανθρώπου
Κουζίνα
Σαλόνι
Ύπαρξη ανθρώπου
Ύπαρξη ανθρώπου
Θέα από μπαλκόνι
Ύπαρξη ανθρώπου
Μπάνιο
1/24
Θέα από μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος

Vivenda familiar Ύδρα, Agios Ioannis, Hydra

HydraΎδρα
€ 930.000
5+ quartos
150 m²
3 casas de banho
Não Elevador
Varanda
Mobilado
Cave

Nota

Anúncio atualizado em 26/08/2024
Descrição

referência: 1-54

Κωδικός ακινήτου: 1-54 - Ύδρα Άγιος Ιωάννης Κιάφα ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα ανακαινισμένη επιπλωμένη μονοκατοικία 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 150 τ.μ. σε οικόπεδο 210 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2020 με ενεργειακή κλάση Α+ και ανακαινίστηκε το 2020. Διαθέτει θέρμανση ατομική - ηλεκτρικό, θέα σε θάλασσα, κουφώματα ξύλινα, πατώματα από πέτρα και ξύλο, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, αποθήκη 4 τ.μ., κήπο, τζάκι, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, BBQ, κεραμοσκεπή, laundry room, δορυφορική κεραία, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 40 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 600 μέτρα απόσταση από πόλη 10000 μέτρα απόσταση από χωριό 4000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 187000 μέτρα - Τιμή: 930.000 €
Πωλείται νεόδμητη μονοκατοικία 150τμ που αναπτύσεται σε 3 επίπεδα. Διαθέτει 2 ξεχωριστές εισόδους από 2 δρόμους. Στο βασικό επίπεδο όπως μπαίνουμε από την πλαινή είσοδο , από τον πλαινό δρόμο, με την μεγάλη καρέκλα έργο τέχνης, συναντάμε το σαλόνι και την κουζίνα open plan . Το σαλόνι είναι ευρύχωρο , φωτεινό και μας βγάζει σε μία ωραία βεράντα με θέα θάλασσα . Επιπλέον στον ίδο χώρο έχει πριν την σκάλα απέναντι από την κουζίνα ένα WC .
Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη , με ωραίες ηλεκτρικές συσκευές, σύγχρονη και φωτεινή με ένα παράθυρο που ατενίζει θάλασσα η νοικοκυρά . Ανεβαίνουμε από μία ωραία σκάλα στον επάνω όροφο όπου συναντάμε 2 υπέροχα δωμάτια , και αυτά φωτεινά, ηλιόλουστα, με καταπληκτική θέα και ένα μπάνιο που τα εξυπηρετεί , συν έναν χώρο για τα ρούχα εξτρά .
Από το μεσαίο επίπεδο όπως βρισκόμαστε , αυτό του σαλονιού, και από την όμορφη βεράντα, κατεβαίνουμε στον κάτω χώρο και τελευταίο επίπεδο που από μία πέτρινη επιβλητική σκάλα.
Αυτό το επίπεδο είναι ίσιο με αυτό του δρόμου από την κάτω πλευρά. Εκεί συναντάμε ένα καταπληκτικό ψηλοτάβανο στούντιο με μπάνιο και κουζίνα , ξενώνας ανεξάρτητος, με διπλό κρεβάτι και γραφείο , έναν πολύ όμορφο χώρο . Δίπλα του ένα ακόμα δωμάτιο, που ο ιδιοκτήτης του το έχει διαμορφώσει σε ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο με απίστευτη εργονομία και αξιοποίηση όλων των χώρων. Είναι θαύμα και πρέπει να το δει κανείς για να καταλάβει και να το θαυμάσει . Ένα πλήρες ξυλουργείο και πανάκριβα εργαλεία ταξινομημένα τακτοποιημένα όπως σε κατάστημα για πώληση .
Τέτοια αριστουργήματα αποτελούν κόσμημα για όποιον τα αποκτήσει ! Σοβαρές προτάσεις θα αξιολογηθούν.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες για αυτό το σπάνιο και ιδιαίτερο ακίνητο. Ελάτε να αγοράσετε την γαλήνη σας και την ηρεμία , ελάτε να ζήσετε το όνειρό σας στην υπέροχη μοναδική Ύδρα μας !
Características
Tipologia
Vivenda familiar | Propriedade de luxo
Contrato
Venda | Imóvel com receita
Andar
Rés-do-chão
Andares do Edifício
3
Elevador
Não
Superfície
150 m²
Quartos
5+
Quartos
4
Casas de banho
3
Mobilado
Sim
Varanda
Sim
Aquecimento
Central, fonte de alimentação elétrica
Outras características
  • Exposição externa
  • Janelas em vidro / madeira
  • Lareira
  • Porta blindada
  • Sistema de alarme
  • Sistema de tv com antena parabólica
Informações de preço
Preço
€ 930.000
Preço por m²
6.200 €/m²
Eficiência energética

Consumo de energia

A+

Descubra cada canto da propriedade
+21 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante