Μπαλκόνι
Μπάνιο
Σαλόνι
Υπνοδωμάτιο
Μπάνιο
1/12

Vivenda familiar 640 04, Θάσος, Ανατολική Μακεδονία Θράκη, Potamia, Thasos

Thasos640 04, Θάσος, Ανατολική Μακεδονία Θράκη
€ 170.000
3 quartos
80 m²
2 casas de banho
Não Elevador
Mobilado

Nota

Anúncio atualizado em 18/07/2024
Descrição

referência: 11465

Κωδικός ακινήτου: 11465 - Θάσος Χρυσή Ακτή ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη μονοκατοικία ισόγειο συνολικής επιφάνειας 80 τ.μ. σε οικόπεδο 180 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2015 και διαθέτει απεριόριστη θέα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, ντουλάπες, πάρκινγκ, κήπο, τζάκι, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, ανοιχτωσιά απόσταση από θάλασσα 380 μέτρα - Τιμή: 170.000 €
Μόλις 380 μέτρα από τη γαλάζια θάλασσα της Σκάλας Ποταμιάς, αυτή η γοητευτική ανεξάρτητη κατοικία προσκαλεί με έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο και μοναδικά αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά. Χτισμένη εξολοκλήρου από πέτρα και με ξύλινα στοιχεία στην οροφή, αυτή η κατοικία αποπνέει έναν διαχρονικό χαρακτήρα. Με συνολική επιφάνεια 80 τετραγωνικών μέτρων χώρου διαβίωσης, σε οικόπεδο 180 τ.μ., αυτή η κατοικία περιλαμβάνει δύο υπνοδωμάτια, έναν ενιαίο χώρο καθιστικού με κουζίνα και ένα μπάνιο.
Το σπίτι είναι θερμαινόμενο και για τη χειμερινή περίοδο, με ένα όμορφο τζάκι που δημιουργεί ένα ζεστό περιβάλλον, και ένα κλιματιστικό, επιπλέον το σύστημα κεντρικής θέρμανσης είναι έτοιμο αλλά δεν έχει εγκατασταθεί ακόμα.
Ένας ιδιωτικός δρόμος οδηγεί στο σπίτι, ο οποίος δίνει τέλεια την αίσθηση της ιδιωτικότητας, αλλά η παραλία εξακολουθεί να είναι εύκολα προσβάσιμη.
Η μπροστινή πλευρά του σπιτιού σας καλωσορίζει με μια μικρή αυλή και έναν αποθηκευτικό χώρο για ευκολία, προσφέροντας τον ιδανικό χώρο για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το περιβάλλον.
Το μεσιτικό γραφείο Thassos RealEstate έχει έδρα τη Θάσο και εξειδικεύεται στην αγορά των ακινήτων του νησιού. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας μέσω mail στο info@thassos-realestate.gr ή καλέστε στο 2593023101. Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνηση. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας και υπογραφή συμφωνητικού υπόδειξης του ακινήτου.

Θοδωρής Αγγελίδης
Características
Tipologia
Vivenda familiar
Contrato
Venda
Andar
Rés-do-chão
Elevador
Não
Superfície
80 m²
Quartos
3
Quartos
2
Casas de banho
2
Mobilado
Sim
Varanda
Não
Estacionamento, lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
Outras características
  • Exposição externa
  • Janelas em vidro duplo / PVC
  • Lareira
Informações de preço
Preço
€ 170.000
Preço por m²
2.125 €/m²
Eficiência energética
  • Ano de construção

    2015
  • Estado

    Novo / Em construção
  • Certificação energética

    Aguardando certificação
Tour virtual
Descubra cada canto da propriedade
+9 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante