1/17

Vivenda familiar 130 m², muito bom estado, Centro, Markopoulo

Markopoulo
€ 350.000
4 quartos
130 m²
2 casas de banho
Não Elevador
Varanda
Cave

Nota

Anúncio atualizado em 10/09/2024
Descrição

referência: 1284

Προς πώληση στον πανέμορφο τόπο του Μαρκοπούλου στα Μεσόγεια, βρίσκεται μια εντυπωσιακή μονοκατοικία 130τ.μ, χτισμένη σε ένα  οικόπεδο 650τ.μ. Βάσει άδειας χτίζει άλλα 80τ.μ. Αυτό το ακίνητο αποτελεί μια σπάνια ευκαιρία στην αγορά, με όλα τα χαρακτηριστικά που απαιτείται για έναν πολυτελή τρόπο ζωής.

Η μονοκατοικία ανήκει στην ενεργειακή κλάση Β, προσφέροντας εξαιρετική ενεργειακή απόδοση, λόγω και της θερμοπρόσοψης. Η κατοικία χτίστηκε το 1955, αλλά έχει υποστεί μια πλήρη ανακαίνιση το 2023, εξασφαλίζοντας έναν σύγχρονο και πολυτελή χώρο διαμονής.

Το σπίτι διαθέτει δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια με ενσωματωμένες ντουλάπες, καθώς και ένα επιπλέον δωμάτιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γραφείο ή υπνοδωμάτιο. Η κουζίνα είναι άνετη και λειτουργική, με δυνατότητα ανεξάρτητης χρήσης, ενώ το ευρύχωρο σαλόνι και η τραπεζαρία προσφέρουν άνεση και πολυτέλεια. Η ψευδοροφή με ενσωματωμένα σποτ δημιουργεί μια σύγχρονη ατμόσφαιρα.

Στον εξωτερικό χώρο, θα βρείτε έναν όμορφο κήπο 400 τετραγωνικών μέτρων, ιδανικό για χαλάρωση και διασκέδαση. Υπάρχει επίσης μια μεγάλη ιδιόκτητη ταράτσα 130 τετραγωνικών μέτρων που προσφέρει εκπληκτική θέα στον ανοιχτό ορίζοντα. Η ακίνητη ιδιοκτησία διαθέτει εξαιρετικές παροχές, όπως αυτόνομη θέρμανση με πετρέλαιο με 500 λίτρων ντεπόζιτο, κλιματισμό, ηλιακό θερμοσίφωνα, ηλεκτρικά ρολά, σύστημα συναγερμού και διπλά τζάμια με σίτες. Επιπλέον, υπάρχει μια αποθήκη 30τ.μ, δίπλα στο σπίτι, προσφέροντας περισσότερο χώρο αποθήκευσης.

Το ακίνητο βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά και είναι διαμπερές και φωτεινό, προσφέροντας έναν ειδυλλιακό τρόπο ζωής. Επιπλέον, η πρόσβαση είναι εξαιρετικά βολική, καθώς βρίσκεται σε κεντρικό σημείο, με εύκολη πρόσβαση σε άσφαλτο. Τιμή 350.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #1284

Αναλαμβάνουμε χωρίς χρέωση την έκδοση στεγαστικού δανείου για την αγορά του ακινήτου σε συνεργασία με όλες τις συστημικές τράπεζες.

Características
Tipologia
Vivenda familiar
Contrato
Venda
Andar
Rés-do-chão
Elevador
Não
Superfície
130 m²
Quartos
4
Quartos
3
Casas de banho
2
Mobilado
Não
Varanda
Sim
Estacionamento, lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
Aquecimento
Central, alimentado a gasóleo
Outras características
  • Exposição externa
  • Porta blindada
  • Sistema de alarme
Informações de preço
Preço
€ 350.000
Preço por m²
2.692 €/m²
Eficiência energética

Consumo de energia

B

Descubra cada canto da propriedade
+14 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΤΑΘΗΣ