1/7

Vivenda familiar 130 m², muito bom estado, Centro, Melivoia

Melivoia
€ 130.000
2 quartos
130 m²
1 casa de banho
Mobilado

Nota

Anúncio atualizado em 10/07/2024
Descrição

referência: 4060

Το ακίνητο βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά της πανέμορφης Παλιουριάς (Παράλια Λάρισας) περικυκλωμένο από πλατάνια και αποτελείται από 2 διαμερίσματα των 65 τ.μ. (ένα ημιυπόγειο και ένα υπερυψωμένο ισόγειο).

Το κάθε διαμέρισμα είναι πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο με ηλεκτρικές συσκευές ( ψυγείο-καταψύκτης ,ελ.κουζίνα ,φούρνος μικροκυμάτων, τηλεοράσεις ,κλιματιστικά ,πλυντήριο-στεγνωτήριο ). Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, 1 κουζίνα και 1 μπάνιο.

Το κάθε διαμέρισμα έχει το δικό του ρολόι της ΔΕΗ και μετρητή νερού. Το ακίνητο διαθέτει επίσης και γεννήτρια ρεύματος ενώ έχει τη δυνατότητα να κατοικείτε, όχι μόνο το καλοκαίρι, αλλά και το χειμώνα.

Η τοποθεσία του ακινήτου  είναι ιδανική για εξοχική κατοικία αλλά και για εμπορική εκμετάλλευση το καλοκαίρι με εκτιμώμενο ενοίκιο ανά ημέρα από 80 έως 120 ευρώ ανά διαμέρισμα.

Τοποθεσία

Ο παραλιακός οικισμός Παλιουριά Λάρισας είναι μικρός μεν, αλλά με τουριστική ανάπτυξη και πανέμορφο τοπίο.

Βρίσκεται δίπλα και πριν από την Κουτσουπιά πηγαίνοντας για Κόκκινο Νερό. Οι επισκέπτες φτάνοντας στην περιοχή, αντικρίζουν μια μοναδική εικόνα πράσινου και μπλε, αποτελώντας τέλεια επιλογή για ήρεμες και οικογενειακές διακοπές. Η παραλία της Παλιουριάς διαθέτει απίστευτα κρυστάλλινα θαλασσινά νερά και έχει αρκετά μεγάλη έκταση που φτάνει περίπου τα 2 χλμ. Είναι αμμουδερή με λίγο βότσαλο. Ένα κομμάτι της παραλίας είναι σκεπασμένο από πλατάνια και έχει πάντα ίσκιο.

Ακριβώς πάνω από αυτό υπάρχει μια πηγή μπροστά στο δρόμο. Στα πρώτα σπίτια του οικισμού υπάρχει άλλη μια πηγή, γνωστή ως «Πηγή των Κυνηγών». Στα όρια μεταξύ Παλιουριάς και Κουτσουπιάς υπάρχει ένα λιμανάκι το οποίο χρησιμοποιούν οι ψαράδες της περιοχής με φρέσκο ψάρι διαθέσιμο κάθε πρωί!
Características
Tipologia
Vivenda familiar
Contrato
Venda
Andares do Edifício
2
Superfície
130 m²
Quartos
2
Quartos
2
Casas de banho
1
Mobilado
Sim
Estacionamento, lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
Informações de preço
Preço
€ 130.000
Preço por m²
1.000 €/m²
Eficiência energética
  • Estado

    Muito bom / Remodelado
  • Certificação energética

    Aguardando certificação
Descubra cada canto da propriedade
+4 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante