1/6

Apartamento T1 muito bom estado, terceiro andar, Pagkrati - Centro, Pagkrati

Pagkrati
€ 180.000
2 quartos
60 m²
1 casa de banho
Andar 3
Elevador
Varanda

Nota

Anúncio atualizado em 20/03/2024
Descrição

referência: W-02TOJR

Ένα πλήρως ανακαινισμένο διαμέρισμα στην καρδιά του Παγκρατίου με έντονη την αίσθηση της ηρεμίας, της διακριτικότητας και της οργάνωσης. Το ακίνητο αυτό 60τμ αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, υπνοδωμάτιο και 2 λουτρά. Ξεχωρίζει για την απλή και έξυπνη διαρρύθμιση του καθώς και για την ποιοτική επιλογή υλικών κατά την ανακαίνιση του. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του διαμερίσματος αυτού είναι η τοποθεσία του σε πολύ κεντρικό σημείο του Παγκρατίου με τα εμπορικά καταστήματα και τα πάρκα σε απόσταση αναπνοής.
*Το πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης είναι υπό έκδοση

Μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης, απέναντι από τον Εθνικό Κήπο και πίσω από το Καλλιμάρμαρο, το Παγκράτι απέχει μόλις 2 χλμ. από το κέντρο της πόλης.
-Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Αυτή η ανερχόμενη δημιουργική περιοχή γεμάτη παραδοσιακά καφέ, μπαρ και πάρκα, βρίσκεται ακριβώς έξω από το στάδιο ήταν γνωστή ως Βατραχονήσι ή το Νησί των Βατράχων. Είναι μια από τις πιο περιζήτητες γειτονιές. Το Παγκράτι διατηρεί ακόμα την αίσθηση της γειτονιάς, είναι κοντά σε σχολεία, σούπερ μάρκετ, γκαλερί, μουσεία όπως το Μουσείο Γουλανδρή Μοντέρνας Τέχνης και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τα περισσότερα αξιοθέατα.
-Προσβασιμότητα: Εξαιρετικά καλή σύνδεση με το μετρό, το τραμ, τα λεωφορεία προς την υπόλοιπη Αθήνα. Το αεροδρόμιο απέχει 50 λεπτά με μια ώρα με το τρένο και τα λεωφορεία.
Επενδυτική Δυναμική: Αυτή η περιοχή βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της Αθήνας, μια περιοχή που πάντα έχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές. Εγγυημένες αποδόσεις της επένδυσης.
Características
Tipologia
Apartamento
Contrato
Venda
Andar
3
Elevador
Sim
Superfície
60 m²
Quartos
2
Quartos
1
Casas de banho
1
Mobilado
Não
Varanda
Sim
Aquecimento
Central, alimentado a gasóleo
Outras características
  • Exposição externa
  • Porta blindada
Informações de preço
Preço
€ 180.000
Preço por m²
3.000 €/m²
Detalhes de custos
Despesas de condomínio
€ 40/mês
Eficiência energética

Consumo de energia

Η

Descubra cada canto da propriedade
+3 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante