1/25

Vivenda familiar FV98+GW Μελιτειέοι, Ελλάδα, Melitieoi, Corfu

CorfuFV98+GW Μελιτειέοι, Ελλάδα
€ 1.100.000
5+ quartos
156 m²
3+ casas de banho
Não Elevador
Varanda

Nota

Anúncio atualizado em 26/07/2024
Descrição

referência: 2618

Πωλείται Μονοκατοικία στην Περιοχή Άγιος Ματθαίος, Κέρκυρα.

Μονοκατοικία εμβαδού 156 τ.μ. διατίθεται προς πώληση εντός οικοπέδου 2.000 τ.μ., στην περιοχή Άγιος Ματθαίος στην Κέρκυρα, σε περιοχή όμορφου φυσικού περιβάλλοντος.
Η κατοικία αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα. Στο ισόγειο επιφάνειας 117 τ.μ. υπάρχει μια πλήρως εξοπλισμένη βικτοριανή κουζίνα, σαλόνι με πετρόκτιστο τζάκι, ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο. Επίσης, υπάρχει ισόγειο κλειστό πάρκινγκ 17,19 τ.μ. Μέσω εσωτερικής σκάλας οδηγούμαστε στον πρώτο όροφο επιφάνειας 39,52 τ.μ., που αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια και δύο μπάνια με τζακούζι.
Επιπλέον, υπάρχει ανεξάρτητη οικία 35 τ.μ., πλήρως εξοπλισμένη με όλες τις παροχές, με ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο σε δικό της ανεξαρτητοποιημένο οικόπεδο.
Τα μεγάλα ανοίγματα (παράθυρα και μπαλκονόπορτες) προσφέρουν ανεμπόδιστη θέα στον κήπο με την πισίνα και το Ιόνιο Πέλαγος, ενώ παράλληλα επιτρέπουν στο φυσικό φως να διαχέεται άπλετα στο χώρο.
Ένα από τα πλεονεκτικότερα χαρακτηριστικά της οικίας είναι ο εξωτερικός χώρος, καθώς λόγω έκτασης και διαρρύθμισης φιλοξενεί ένα εντυπωσιακό κιόσκι τραπεζαρίας δίπλα στον χώρο της πισίνας.

Η κατοικία εδράζεται εντός περιφραγμένου οικοπέδου 2.000 τ.μ. με πισίνα, γκαζόν και καλλωπιστικά δέντρα. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της θέσης της κατοικίας και του οικοπέδου είναι η αμφιθεατρική θέα προς το Ιόνιο Πέλαγος. Η περιοχή χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερη φυσική ομορφιά και εξαιρετικό κλίμα.
Βρίσκεται σε έναν καταπράσινο λόφο στην περιοχή του Χαλικούνα, λίγα μόλις χιλιόμετρα από την πόλη της Κέρκυρας. Το ακίνητο συνδυάζει την υπέροχη φυσική ομορφιά του νησιού με το απόλυτο επίπεδο πολυτέλειας, με θέα στο Ιόνιο Πέλαγος. Το κατάλυμα έχει σχεδιαστεί για επισκέπτες που ξέρουν να εκτιμούν και να απολαμβάνουν ένα πραγματικά πολυτελές ιερό, που έχει ετοιμαστεί με φροντίδα και προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια.
Ακριβώς από κάτω υπάρχει μια μικρή βραχώδης παραλία, προσβάσιμη μέσω μονοπατιού. Οι παραλίες Χαλικούνας και Πρασούδι απέχουν περίπου 2 χλμ. η καθεμία, και το όμορφο παραδοσιακό χωριό Άγιος Ματθαίος απέχει 5 χλμ.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Εμβαδόν μονοκατοικίας: 156 τ.μ. (ισόγειο: 117 τ.μ. / α' όροφος: 39,52 τ.μ.)
Εμβαδόν ξενώνα: 35 τ.μ.
Εμβαδόν οικοπέδου: 2.000 τ.μ.
Υπνοδωμάτια: 4
Τιμή πώλησης: €1.100.000
Κωδικός ακινήτου: 2618
Características
Tipologia
Vivenda familiar | Propriedade de luxo
Contrato
Venda
Andar
Rés-do-chão
Andares do Edifício
2
Elevador
Não
Superfície
156 m²
Quartos
5+
Quartos
3
Casas de banho
3+
Mobilado
Não
Varanda
Sim
Estacionamento, lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
Aquecimento
Individualizado, alimentado a gasóleo
Outras características
  • Exposição externa
  • Janelas em vidro duplo / metal
  • Lareira
Informações de preço
Preço
€ 1.100.000
Preço por m²
7.051 €/m²
Eficiência energética
  • Ano de construção

    2006
  • Aquecimento

    Individualizado, alimentado a gasóleo
  • Certificação energética

    Aguardando certificação
Descubra cada canto da propriedade
+22 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante