1/20

Vivenda familiar Χανιώτη Δημητρίου Ιωάννου, Λευκες 84400, Lefkes, Paros

ParosΧανιώτη Δημητρίου Ιωάννου, Λευκες 84400
€ 220.000
2 quartos
69 m²
2 casas de banho
Mobilado

Nota

Anúncio atualizado em 29/07/2024
Descrição

referência: 11041P

Ανακαλύψτε τη γοητεία του παραδοσιακού Κυκλαδίτικου τρόπου ζωής στην καρδιά του πανέμορφου παραδοσιακού χωριού των Λευκών.

Ανάμεσα στα γραφικά σοκάκια, αυτό το πραγματικά εντυπωσιακό παραδοσιακό σπίτι συνδυάζει άψογα τη σύγχρονη άνεση με τον αυθεντικό χαρακτήρα.

Ένα εντυπωσιακά ανακαινισμένο σπίτι δύο επιπέδων που θα μπορούσε να αποτελέσει ένα μικρό καταφύγιο ηρεμίας στους λάτρεις της Κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής. Το επάνω επίπεδο διαθέτει ένα πλήρως ανακαινισμένο διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου, με παραδοσιακό μπάνιο και ευρύχωρο σαλόνι / κουζίνα. Φανταστείτε να ξυπνάτε στους απαλούς ήχους του χωριού και να πίνετε τον πρωινό σας καφέ στο γοητευτικό μπαλκονάκι, με θέα στο παραδοσιακό σοκάκι από κάτω.

Κατεβείτε στο ισόγειο και μαγευτείτε από ένα εντυπωσιακό ρουστίκ δωμάτιο, με έντονα παραδοσιακά χαρακτηριστικά. Αυτός ο ευέλικτος χώρος προσφέρει ατελείωτες δυνατότητες, είτε τον οραματίζεστε ως έναν επιπλέον χώρο ύπνου για τους επισκέπτες σας, είτε ως έναν βολικό χώρο αποθήκευσης για τα αγαπημένα σας αντικείμενα.

Γευτείτε την πλούσια ιστορία και τον πολιτισμό του χωριού, περπατώντας τα στενά σοκάκια, θαυμάζοντας την παραδοσιακή Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και απολαμβάνοντας την πεντανόστιμη τοπική κουζίνα στις τοπικές ταβέρνες, ενώ βρίσκεστε μόλις λίγα λεπτά μακριά από τις εκπληκτικές παραλίες της Πάρου.

Με τον αρμονικό συνδυασμό σύγχρονων ανέσεων και παραδοσιακής γοητείας, αυτό το σπίτι είναι ένα πραγματικό στολίδι που περιμένει να το ανακαλύψετε.

Υπάρχει επίσης η ευκαιρία για κάποιον να αγοράσει ένα πλήρως ανακαινισμένο χαριτωμένο στούντιο απέναντι από το ακίνητο και να επεκτείνει τον χώρο διαβίωσης του ακινήτου με έναν επιπλέον ξενώνα..
Características
Tipologia
Vivenda familiar
Contrato
Venda
Superfície
69 m²
Quartos
2
Quartos
1
Casas de banho
2
Mobilado
Sim
Varanda
Não
Aquecimento
Individualizado, fonte de alimentação elétrica
Informações de preço
Preço
€ 220.000
Preço por m²
3.188 €/m²
Eficiência energética

Consumo de energia

Η

Descubra cada canto da propriedade
+17 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante