Vivenda familiar 250 m², Centro, Kranidi

Kranidi
€ 1.100.000
5+ quartos
250 m²
3 casas de banho
Não Elevador
Mobilado

Nota

Anúncio atualizado em 29/07/2024
Descrição

referência: 11224

Κωδικός ακινήτου: 11224 - Κρανίδι Βερβερούδα ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη μονοκατοικία ισόγειο συνολικής επιφάνειας 250 τ.μ. σε οικόπεδο 6000 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 1990 με ενεργειακή κλάση Δ και διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη 100 τ.μ., κήπο, τζάκι, πισίνα, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, BBQ, σοφίτα, playroom, δορυφορική κεραία, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 350 μέτρα απόσταση από πόλη 4000 μέτρα απόσταση από χωριό 4000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 220000 μέτρα - Τιμή: 1.100.000 €
Μαγευτική πολυτελής βίλα 255 τ.μ. με μεγάλη εντυπωσιακή πισίνα σε οικόπεδο 6000 τ.μ. Η βίλα περιλαμβάνει στο ισόγειο: ανοιχτούς χώρους καθιστικού και τραπεζαρίας, τζάκι, Wc, κουζίνα, και αποθηκευτικούς χώρους. Μεγάλη εσωτερική μαρμάρινη σκάλα που οδηγεί στον όροφο, όπου υπάρχει το master υπνοδωμάτιο με τζάκι, τζακούζι, ντουζιέρα καθώς και μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους/ντουλάπες.
Στο ισόγειο συνδέεται ανεξάρτητος ξενώνας 40 τ.μ. με ενιαίο χώρο κουζίνας, ένα (1) υπνοδωμάτιο, ένα (1) μπάνιο καθώς και ένα ξεχωριστό γραφείακό χώρο.
Η βίλα είναι εξοπλισμένη με κλιματισμό για ψύξη/θέρμανση, ηλιακά πάνελ για ζεστό νερό, δορυφορική και καλωδιακή τηλεόραση, Wi-Fi, τριφασικό ρεύμα ενώ η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με όλες τις σύγχρονες συσκευές και με δωμάτιο αποθήκευσης.
Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στον κήπο που έχει έκταση περίπου 5.000 m² και διαθέτει ποικίλη μεσογειακή χλωρίδα, φοινικόδεντρα, καλλωπιστικά δέντρα, χώρο μπάρμπεκιου και πολυάριθμους χώρους καθιστικού. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι ανάγκες του κήπου εξηπηρετούνται με φιλτραρισμένο νερό από ιδιόκτητη γεώτρηση που βρίσκεται μέσα στο κτήμα. Ο διαθέσιμος χώρος στάθμευσης εκτός από το κλειστό garage για 2 αυτοκίνη και οι επιπλέον χώροι στάθμευσης κάτω από προστατευμένο αίθριο μπορούν να παρκάρουν έως και 4 επιπλέον αυτοκίνητα. Η υπερυψωμένη, παραθαλάσσια τοποθεσία της προσφέρει την εντυπωσιακή θέα στα γαλαζοπράσινα νερά του Αργολικού, που εκτείνεται από Σπέτσες μέχρι και την οροσειρά του Ταΰγετου . Το ακίνητο διαθέτει μεγάλες βεράντες, και έχει απεριόριστη θέα θάλασσα και στο βουνό. Μια μοναδική κατοικία, εξαιρετική για διακοπές και χαλάρωση. Συνδυάζει την πολυτέλεια και την κομψότητα με την ιδιωτικότητα.
Υπεύθυνος Ακινήτου: Κυριάκος Δεσύλλας | Τηλ. Κέντρο: +30 27520 29340 - Κινητό (whatsApp/viber): +30 6945 10 3000 | Μεσιτικό γραφείο στο Ναύπλιο, Άργους 33, Τ.Κ 21100 | www.argolida-realestate.com - info@argolida-realestate.com

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο ιδιοκτήτης του ακινήτου.
Características
Tipologia
Vivenda familiar
Contrato
Venda
Andar
Rés-do-chão
Elevador
Não
Superfície
250 m²
Quartos
5+
Quartos
3
Casas de banho
3
Mobilado
Sim
Varanda
Não
Estacionamento, lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
Aquecimento
Individualizado, fonte de alimentação elétrica
Outras características
  • Janelas em vidro duplo / metal
  • Lareira
  • Porta blindada
  • Sistema de alarme
  • Sistema de tv com antena parabólica
  • Sótão
  • Piscina
Custos
preço
€ 1.100.000
Eficiência energética

Consumo de energia

Δ

Opções adicionais

Contactar o anunciante