Apartamento T2 muito bom estado, primeiro andar, Centro, Sikies

Sikies
€ 73.000
3 quartos
57 m²
1 casa de banho
Andar 1
Não Elevador
Varanda
Anúncio atualizado em 04/03/2024
Descrição

referência: W-02TY3V

Επενδυτικό διαμέρισμα στον πρώτο όροφο στην περιοχή Συκιές Θεσσαλονίκης. Το διαμέρισμα είναι 57 τ.μ. αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, ξεχωριστό σαλόνι, κουζίνα κι ένα μπάνιο. Είναι διαμπερές με δύο μπαλκόνια. Καινούργια εσωτερικά και εξωτερικά κουφώματα και ανακαινισμένο μπάνιο. Βρίσκεται σε κεντρικό σημείο και απέχει μόλις 250 μέτρα από στάση λεωφορείου και 1,5 χιλιόμετρο από το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Διαθέτει φυσικό αέριο. Κατάλληλο για φοιτητές.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπο έκδοση.

Νεάπολη/Συκιές

Τοποθεσία: Ο Δήμος Νεάπολης-Συκεών αποτελεί τμήμα της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Μαζί με άλλους έξι Δήμους αποτελεί το Πολεοδομικό Συγκρότημα Θεσσαλονίκης και εκτείνεται στο βορειοανατολικό άκρο του. Έχει ως έδρα τις Συκιές.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Όπως σε κάθε περιοχή έτσι και οι Συκιές έχει τους δικούς της θησαυρούς. Το γνωστό Επταπύργιο (Γεντί Κουλέ), το Άλσος Συκεών, το Μουσείο Σχολικής Ιστορίας και φυσικά το Σέιχ Σου ένας αγαπημένος τόπος για τους φυσιολάτρες.

Προσβασιμότητα: Η προσβασιμότητα γίνεται με τη λεωφορειογραμμή του ΟΑΣΘ 18, 23, 26 και 28. Επίσης είναι προσβάσιμη και από τον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης.
Características
contrato
Venda
tipologia
Apartamento
superfície
57 m²
quartos
3 (2 quartos, 1 outro), 1 casa de banho
andar
1° andar
outras características
Exposição externa
Varanda
Custos
preço
€ 73.000
Eficiência energética
ano de construção
1965
estado
Muito bom / Remodelado
aquecimento
Aquecimento
Eficiência energética
Γ
Opções adicionais

Contactar o anunciante