Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Κουζίνα
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
W.C
Υπνοδωμάτιο
Κουζίνα
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Μπαλκόνι
Σαλόνι
1/16
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο

Apartamento T2 muito bom estado, quarto andar, Papafi, Toumpa

Toumpa
€ 98.000
3 quartos
70 m²
1 casa de banho
Andar 4
Não Elevador
Mobilado

Nota

Anúncio atualizado em 28/04/2024
Descrição

referência: 2-703

Κωδικός ακινήτου: 2-703 - Φάληρο Αγία Τριάδα ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένο επιπλωμένο διαμέρισμα στον 4 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 70 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1968 με ενεργειακή κλάση Β και ανακαινίστηκε το 2019. Διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - αερίου, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα ασφαλείας, αποθήκη , A/C, ηλεκτρικές συσκευές, σκαλιά εισόδου - Τιμή: 98.000 € Καλωσορίστε στο εξαιρετικό διαμέρισμα του Φαλήρου στη Θεσσαλονίκη! Αυτό το όμορφα ανακαινισμένο διαμέρισμα των 70 m², βρίσκεται στον τέταρτο όροφο, με θέα προς τα βόρεια και δυτικά για μια απολαυστική διαμπερή φωτεινότητα.

Το διαμέρισμα διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, έναν ευρύχωρο και φωτεινό σαλόνι, κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη με σύγχρονες συσκευές και ένα μοντέρνο μπάνιο. Το 2019 ανακαινίστηκε πλήρως, διαθέτοντας συνθετικά κουφώματα, πλακάκια και laminate δάπεδα.

Βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία στο κεντρικότατο Φάληρο Αγία Τριάδα, κοντά σε στάση αγοράς, τράπεζες και όλες τις ανέσεις. Αν και κατασκευάστηκε το 1968 και δεν διαθέτει ανελκυστήρα, παρέχει πλήρη επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.

Αυτό το πλήρως επιπλωμένο διαμέρισμα διαθέτει κλιματιστικό, αποθήκη και είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί. Ιδανικό για κατοικία ή επένδυση, προσφέρει εξαιρετική ευκαιρία για μακροχρόνια ενοικιαση και για Airbnb καθώς είναι κλεισμένο συνεχώς όλο τον χρόνο.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6984754476
Características
Tipologia
Apartamento | Propriedade de luxo
Contrato
Venda
Andar
4
Elevador
Não
Superfície
70 m²
Quartos
3
Quartos
2
Casas de banho
1
Mobilado
Sim
Varanda
Não
Aquecimento
Individualizado, alimentado a metano
Outras características
  • Porta blindada
Informações de preço
Preço
€ 98.000
Preço por m²
1.400 €/m²
Eficiência energética

Consumo de energia

B

Descubra cada canto da propriedade
+13 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante