Apartamento T2 novo, primeiro andar, Centro, Evosmos

Evosmos
€ 190.000
3 quartos
98 m²
1 casa de banho
Andar 1
Elevador
Varanda
Anúncio atualizado em 20/03/2024
Descrição

referência: W-02U9SV

Αναμφισβήτητα εκλεπτυσμένο και πολυτελές, το προσεχές κτίριο της εταιρείας αναδύεται σε 4 επίπεδα με 11 πανέμορφα διαμερίσματα 2 υπνοδωματίων και 1 εντυπωσιακή μεζονέτα. Η κατασκευή αυτού του υπερσύγχρονου κτιρίου υπόσχεται υψηλή ποιότητα κατασκευής, αξιοποιώντας τελευταίες τεχνολογίες και ποιοτικά υλικά.

Το διαμέρισμα, που καταλαμβάνει τον πρώτο όροφο και απλώνεται σε 98 τετραγωνικά μέτρα, προσφέρει 2 ευρύχωρα υπνοδωμάτια. Κάθε κατοικία περιλαμβάνει ασφαλή θέση στάθμευσης στον προστατευμένο χώρο του οικοπέδου και πρακτική αποθήκη στον υπόγειο. Η εξαιρετική απόδοση θέρμανσης επιτυγχάνεται με αυτόνομη αντλία θερμότητας και ενδοδαπέδια θέρμανση, εξασφαλίζοντας ενεργειακή αποδοτικότητα για κάθε κατοικία.

Το κτίριο θα ενσωματώσει πράσινες στέγες, βελτιώνοντας την ενεργειακή απόδοση και συμβάλλοντας στη βιώσιμη αρχιτεκτονική. H κατοικία θα διαθέτει ηλιακό θερμοσίφωνα, με όλα τα έξοδα κατασκευής και σύνδεσης καλυμμένα από την εταιρεία.

Με προνοητικά χαρακτηριστικά όπως συστήματα πυρανίχνευσης, κάμερες ασφαλείας, αυτόματη πόρτα ελέγχου, και φορτιστή ηλεκτρικών αυτοκινήτων, κάθε κατοικία προσφέρει αψεγάδιαστη θερμομόνωση και ηχομόνωση. Επιπλέον, η ήσυχη και αναπτυσσόμενη φύση της περιοχής προσφέρει μια ειδυλλιακή ποιότητα διαμονής, δημιουργώντας έναν ιδανικό συνδυασμό γαλήνης και ποιότητας ζωής.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπο έκδοση.

Εύοσμος

Τοποθεσία: Ο Εύοσμος βρίσκεται δυτικά από το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η περιοχή είναι αρκετά σύγχρονη με το πιο χαρακτηριστικό σημείο της περιοχής να είναι πεζόδρομος της Παύλου Μελά, που αποτελεί σημείο συνάντησης για τους κατοίκους.

Ο µέσος όρος ηλικίας των δηµοτών του δήμου Ευόσμου - Κορδελιού είναι τα 34,6 χρόνια, γεγονός που μαρτυρά πως και στην περιοχή του Ευόσμου κατοικούν άνθρωποι νέοι σε ηλικία που προσφέρουν στην περιοχή ζωντάνια και έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Η περιοχή του Εύοσμου φημίζεται για την αγορά της αλλά και για την πληθώρα επιλογών που προσφέρει όσον αφορά τα καταστήματα της εστίασης.

Προσβασιμότητα: Ο Εύοσμος βρίσκεται μόλις 8 χιλιόμετρα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης ενώ η περιοχή εξυπηρετείται από τις λεωφορειακές γραμμές του ΟΑΣΘ.

Επενδυτική Δύναμη:Η ευνοϊκή θέση της περιοχής αυξάνει το επενδυτικό της ενδιαφέρον.
Características
contrato
Venda
tipologia
Apartamento
superfície
98 m²
quartos
3 (2 quartos, 1 outro), 1 casa de banho
andar
1° andar, com elevador, com acesso a deficientes
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Sistema de alarme
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Jardim comum
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 190.000
Eficiência energética
estado
Novo / Em construção
aquecimento
Aquecimento, piso radiante
Eficiência energética
A+
Opções adicionais

Contactar o anunciante