Sótão Ανάληψη - Μπότσαρη - Νέα Παραλία, Mpotsari, Analipsi - Mpotsari - Nea Paralia

Analipsi - Mpotsari - Nea ParaliaΑνάληψη - Μπότσαρη - Νέα Παραλία
€ 117.000
2 quartos
45 m²
1 casa de banho
Andar 5
Elevador
Varanda
Anúncio atualizado em 20/12/2023
Descrição

referência: 439791

Διαμέρισμα Προς Πώληση, 5ος όροφος στην περιοχή της Μπότσαρη. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 45 τ.μ.. Αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο άνετη σαλοκουζίνα και μπάνιο. Έχει ανακαινιστεί προ δεκαετίας, η θέρμανση του ακινήτου είναι Ατομική με Πετρέλαιο και έχει ενεργειακά κουφώματα Αλουμινίου διπλής υάλωσης. Βρίσκεται κοντά σε συγκοινωνίες, και στην Όλγας. Το ακίνητο είναι Ρετιρέ, με ωραίο μεγάλο μπαλκόνι, Προσόψεως, πολύ Φωτεινό με ωραία ανοιχτωσιά. Διαθέτει ασανσέρ, και θωρακισμένη πόρτα Ασφαλείας. Βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο της πόλης, ιδανικό για εκμετάλλευση και αλλά και για ιδιοκατοίκηση Τιμή: €117.000.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Características
contrato
Venda
tipologia
Sótão
superfície
45 m²
quartos
2 (1 quarto, 1 outro), 1 casa de banho
andar
5° andar, com elevador
outras características
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Custos
preço
€ 117.000
despesas de condomínio
€ 10/mês
Eficiência energética
ano de construção
1965
estado
Muito bom / Remodelado
aquecimento
Aquecimento, alimentado a gasóleo
Eficiência energética
B
Opções adicionais

Contactar o anunciante