1/13

Apartamento T4 primeiro andar, Centro, Stavroupoli

Stavroupoli
€ 280.000
5+ quartos
200 m²
2 casas de banho
Andar 1
Não Elevador
Varanda
Mobilado

Nota

Anúncio atualizado em 25/04/2024
Descrição

referência: W-02TULE

Εάν θέλετε να ζείτε σε ένα σπίτι γεμάτο φως, σε ένα σπίτι που προσφέρει ονειρικά ηλιοβασιλέματα, σε ένα σπίτι που να νιώθετε πιο κοντά στ’ αστέρια τότε αυτή η ρετιρέ-μεζονέτα θα μπορούσε να είναι το επόμενο απόκτημά σας! Αυτή η καταπληκτική μεζονέτα βρίσκεται στον 1ο & 2ο όροφο μιας μοντέρνας πολυκατοικίας της Σταυρούπολης και αποτελείται από δύο επίπεδα με 100 τ.μ. ο κάθε όροφος. Στο πρώτο συναντάμε ένα ευρύχωρο και ταυτόχρονα ζεστό σαλόνι με τζάκι και απεριόριστη θέα, μια μεγάλη κουζίνα με άνετο χώρο καθιστικού ένα άνετο μάστερ υπνοδωμάτιο με μεγάλες ντουλάπες, ένα λουτρό, μια αποθήκη-χώρο πλυντηρίου και 3 φαρδιά μπαλκόνια συνολικού εμβαδού περίπου 40 τ.μ. Από την άνετη μαρμάρινη εσωτερική σκάλα η οποία είναι διακοσμημένη με μπρούτζινα κάγγελα ανεβαίνουμε στο δεύτερο επίπεδο το οποίο περιλαμβάνει 2 μεγάλα υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες, λουτρό, ένα φαρδύ μπαλκόνι με θέα και φυσικά με δεύτερο τζάκι και την ξύλινη σκεπή.
Σε κεντρικό δρόμο με άμεση πρόσβαση στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής απόδοσης βρίσκεται υπο έκδοση.

Τοποθεσία: Βρίσκεται στη δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης. Σήμερα μία σύγχρονη πόλη που δημιουργήθηκε από τον προσφυγικό οικισμό του 1914.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Διατηρεί μέχρι και σήμερα παραδόσεις και κρατά ζωντανά τα στοιχεία της ιστορίας της. Η Δημοτική Κοινότητα Σταυρούπολης (σήμερα) με τα αρχαιολογικά ευρήματα που έχουν βρεθεί στην περιοχή της Ομόνοιας μαρτυρούν ότι η ιστορία της ξεκινά κατά την νεολιθική εποχή.

Προσβασιμότητα: Η περιοχή συνδέεται με τις υπόλοιπες περιοχές και το κέντρο της Θεσσαλονίκης μέσω των λεωφορειακών γραμμών του ΟΑΣΘ και τους κεντρικούς δρόμους.

Επενδυτική Δύναμη: Είναι μια περιοχή που γνωρίζει πρωτοφανή ανοδική τάση όσον αφορά την αγορά ακινήτων καθώς διατίθενται προς πώληση δεκάδες ακίνητα διαφόρων κατηγοριών με μοναδικά χαρακτηριστικά.
Características
Tipologia
Apartamento | Propriedade de luxo
Contrato
Venda
Andar
1
Andares do Edifício
2
Elevador
Não
Superfície
200 m²
Quartos
5+
Quartos
4
Casas de banho
2
Mobilado
Sim
Varanda
Sim
Estacionamento, lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
Aquecimento
Individualizado
Outras características
  • Janelas em vidro duplo / PVC
  • Lareira
  • Porta blindada
  • Sistema de alarme
  • Sótão
Informações de preço
Preço
€ 280.000
Preço por m²
1.400 €/m²
Eficiência energética

Consumo de energia

A+

Tour virtual
Descubra cada canto da propriedade
+10 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante