Apartamento T3 muito bom estado, segundo andar, Platia Karitsi, Centro de Atenas

Centro de Atenas
€ 590.000
4 quartos
87 m²
1 casa de banho
Andar 2
Elevador

Nota

Anúncio atualizado em 04/03/2024
Descrição

referência: W-02UAFJ

Ένα σπάνιο διαμέρισμα δεύτερου ορόφου, που βρίσκεται σε ένα νεοκλασικό κτήριο στην οδό Ερμού, στον πιο διάσημο εμπορικό δρόμο της Ελλάδας διατίθεται προς πώληση.
Ανακαινισμένο με γνώμονα τη χλιδή, διαθέτει τα καλύτερα υλικά-μάρμαρα, κρυφό φωτισμό και ξύλινες πόρτες-που αντανακλούν τη δέσμευση για πολυτέλεια.
Βγείτε στο μπαλκόνι με θέα στην Ερμού και δείτε το πλήθος του κόσμου από πάνω και το Ελληνικό Κοινοβούλιο στο πλάι.
Αυτή η μοναδική νεοκλασική ιδιοκτησία στέκεται ως μια εξαιρετική ευκαιρία στην καρδιά της Ερμού, ιδανική για όσους αναζητούν έναν ξεχωριστό χώρο. Είτε το οραματίζεστε ως γραφείο, εμπορικό κατάστημα ή Airbnb, η ευέλικτη φύση του εξυπηρετεί διάφορους σκοπούς.
Ακίνητο με μεγάλο επενδυτικό δυναμικό που προσφέρει σημαντική αύξηση κεφαλαίου με την πάροδο του χρόνου. Η στρατηγική θέση στην Ερμού, σε συνδυασμό με την ανακαίνιση και την ευέλικτη χρηστικότητα, την καθιστούν μια προσοδοφόρα επιλογή. Ζήστε τη συνέργεια της ιστορικής γοητείας και της σύγχρονης ευκολίας σε αυτό το νεοκλασικό στολίδι - μια επένδυση που όχι μόνο προσφέρει άμεση χρησιμότητα αλλά και υπόσχεται αξιοσημείωτες αποδόσεις στο δυναμικό τοπίο του πιο εμβληματικού εμπορικού δρόμου της Ελλάδας.
*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Το Σύνταγμα κατέχει απαράμιλλη αξία στον χώρο του real estate ως η καρδιά της Αθήνας που χτυπά. Το Σύνταγμα είναι ένας κόμβος ιστορικής, πολιτιστικής και εμπορικής σημασίας. Οι ιδιοκτησίες σε αυτήν την προνομιακή τοποθεσία όχι μόνο επωφελούνται από την εγγύτητα σε εμβληματικά ορόσημα όπως το Ελληνικό Κοινοβούλιο και το Προεδρικό Μέγαρο, αλλά έχουν επίσης εύκολη πρόσβαση σε πολυτελή καταστήματα, εκλεκτά εστιατόρια και μέσα μαζικής μεταφοράς. Η κεντρική θέση και η ζωντανή ατμόσφαιρα κάνουν το Σύνταγμα μια πολυπόθητη διεύθυνση, προσελκύοντας επενδυτές και ιδιοκτήτες σπιτιού. Η διαρκής γοητεία αυτής της περιοχής έγκειται στο μοναδικό μείγμα ιστορικής γοητείας και σύγχρονου δυναμισμού, καθιστώντας τα ακίνητα στο Σύνταγμα σύμβολο κύρους και σοφή επενδυτική επιλογή.
Características
Tipologia
Apartamento | Propriedade de luxo
Contrato
Venda
Andar
2
Elevador
Sim
Superfície
87 m²
Quartos
4
Quartos
3
Casas de banho
1
Mobilado
Não
Varanda
Não
Outras características
  • Exposição externa
  • Janelas em vidro duplo / madeira
  • Porta blindada
  • Sistema de alarme
Custos
preço
€ 590.000
Eficiência energética

Consumo de energia

Ε

Opções adicionais

Contactar o anunciante