Apartamento T3 terceiro andar, Amfithea, Palaio Faliro

Palaio Faliro
€ 420.000
4 quartos
116 m²
2 casas de banho
Andar 3
Elevador
Varanda
Anúncio atualizado em 20/03/2024
Descrição

referência: W-02UDDI

Εξαιρετικό διαμέρισμα ευάερο και ευήλιο 116 τ.μ. κατασκευής 2003 σε ιδιαίτερα προνομιακό σημείο του Παλαιού Φαλήρου. Είναι γωνιακό τρίτου ορόφου με νοτιοανατολικό προσανατολισμό και σε άνετο οικόπεδο με όμορφο κήπο. Αποτελείται από ενιαία ευρύχωρη σαλονοτραπεζαρία με τζάκι, στην προέκταση της οποίας υπάρχει πολύ άνετη γωνιακή βεράντα με μπάρμπεκιου στο ένα άκρο της. Υπάρχει ξεχωριστή κουζίνα φτιαγμένη με ποιοτικά υλικά, διαθέτοντας επίσης δικό της μπαλκόνι. Ακολουθούν τρία υπνοδωμάτια, τα δύο με δρύινα πατώματα και δικό τους μπαλκόνι, καθώς και αντίστοιχες εντοιχιζόμενες ντουλάπες, όλα με άπλετη θέα. Διαθέτει άνετο μπάνιο και WC, καθώς και εξτρά αποθηκευτικό χώρο άνωθεν του μπάνιου (πατάρι). Υπάρχουν διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας, ένα κλιματιστικό και η θέρμανση είναι αυτόνομη με φυσικό αέριο. Στο υπόγειο βρίσκεται η αποθήκη των 11 τ.μ. με μεγάλο ύψος οροφής, καθώς και υπόγεια θέση στάθμευσης. Τέλος, είναι πολύ κοντά στην αγορά, σε μέσα μαζικής μεταφοράς και σε σχολεία. Ένα ιδανικό διαμέρισμα για οικογένειες και επενδυτές.

* Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση

Τοποθεσία: Το Παλαιό Φάληρο βρίσκεται στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, μόλις 5 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας, 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το λιμάνι του Πειραιά και μόλις απέναντι από την ανακατασκευή της Μαρίνας Φλοίσβου και του πολιτιστικού κέντρου Σταύρος Νιάρχος.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Μια παραθαλάσσια γειτονιά, που διατηρεί την αυθεντικότητά της, το Παλαιό Φάληρο προσφέρει μεγάλες παραθαλάσσιες διαδρομές για περπάτημα, εύκολη πρόσβαση σε παραλίες, καφέ, εστιατόρια και καλοκαιρινά beach
bars και κλαμπ. Το Παλαιό Φάληρο είναι μια περιοχή με επενδυτικό ενδιαφέρον για οικογένειες, για αγοραστές που επιζητούν να έχουν αποδόσεις για την επένδυσή τους, αλλά και για τα νοικοκυριά, καθώς βρίσκεται κοντά στα σχολεία, τα πολιτιστικά κέντρα, την Εθνική Όπερα, την Εθνική Βιβλιοθήκη και τις μαρίνες.

Προσβασιμότητα: Ιδανικά τοποθετημένο ανάμεσα στο κέντρο της πόλης και της ακτής. Προσφέρει, εύκολη πρόσβαση σε τραμ, σιδηροδρομικούς σταθμούς, λεωφορεία, ενώ βρίσκεται μόλις 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το λιμάνι του Πειραιά, προσφέροντας δυνατότητα μιας γρήγορης απόδρασης στα νησιά. Επιπλέον, απέχει 45 λεπτά με το αυτοκίνητο από το διεθνές αεροδρόμιο.

Επενδυτική δυναμική: Η γειτονιά επωφελήθηκε έντονα από την ανάπτυξη και τη διαμόρφωση της Μαρίνας Φλοίσβου μαζί με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, καθιστώντας την πρώτη επιλογή για επένδυση ακινήτων.
Características
contrato
Venda
tipologia
Apartamento | Propriedade de luxo
superfície
116 m²
quartos
4 (3 quartos, 1 outro), 2 casas de banho
andar
3° andar, com elevador, com acesso a deficientes
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Lareira
Sistema de alarme
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Jardim comum
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 420.000
Eficiência energética
ano de construção
2003
aquecimento
Aquecimento
certificação energética
Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante