1/20

Vivenda familiar Σιναράδες, Pareli, Corfu

CorfuΣιναράδες
€ 70.000
133 m²
Varanda

Nota

Anúncio atualizado em 28/08/2024
Descrição

referência: EK-5977925

Πωλείται διώροφη ημιεφαπτόμενη μονοκατοικία 133 τ.μ. (διαπραγματεύσιμη τιμή 70.000 €), στην καρδιά του παραδοσιακού και γραφικού χωριού των Σιναράδων.

Το σπίτι είναι ευήλιο και ευάερο και με μια ανακαίνιση (το μπάνιο έχει τη δυνατότητα να γίνει μεγαλύτερο και πρέπει να ανακαινηθεί, οι πόρτες και τα παράθυρα πρέπει να αντικαταστηθούν, κάποια δοκάρια στο ισόγειο πρέπει να αντικαταστηθούν ή να προστεθούν μερικά επιπλέον), μπορεί να μετατραπεί σε ένα υπέροχο και άνετο σπίτι. Στο σπίτι έχετε πρόσβαση από το ισόγειο αλλά και κατευθείαν στον πρώτο όροφο μέσω εξωτερικής σκάλας, στον οποίο έχετε πρόσβαση και από το ισόγειο μέσω εσωτερικής σκάλας.

Στο ισόγειο υπάρχει ένα μικρό μπάνιο και υπάρχει αρκετός χώρος για να διαμορφωθεί μια κουζίνα και ένα σαλόνι-τραπεζαρία. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από ένα σαλόνι-τραπεζαρία και ένα υπνοδωμάτιο. Η στέγη είναι σε πολύ καλή κατάσταση και το ύψος της επιτρέπει την χρήση της σοφίτας. Το κτίριο διαθέτει επίσης βεράντα όπου μπορείτε να καθίσετε και να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας τον καφέ και το πρωινό σας με θέα στο χωριό. Διαθέτει επίσης μια πλακόστρωτη αυλή, στην πίσω πλευρά.

Οι πλησιέστερες παραλίες είναι ο Κοντογιαλός και ο Άγιος Γόρδιος που απέχουν περίπου 2 χιλιόμετρα και η πόλη και το αεροδρόμιο της Κέρκυρας είναι περίπου 11 χιλιόμετρα μακριά.
Características
Tipologia
Vivenda familiar
Contrato
Venda
Andar
Rés-do-chão
Superfície
133 m²
Varanda
Sim
Outras características
  • Lareira
Informações de preço
Preço
€ 70.000
Preço por m²
526 €/m²
Eficiência energética

Consumo de energia

Η

Descubra cada canto da propriedade
+17 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante

Privado