1/12

Apartamento T3 muito bom estado, quinto andar, Agios Artemios, Pagkrati

Pagkrati
€ 429.000
4 quartos
93 m²
2 casas de banho
Andar 5
Elevador
Varanda
Mobilado

Nota

Anúncio atualizado em 20/06/2024
Descrição

referência: W-02U0X4

Βιώστε την υπέροχη θέα στην Ακρόπολη από αυτό το πολυτελές διαμέρισμα, πλήρως ανακαινισμένο και εξοπλισμένο με εκλεκτά υλικά στον 5ο όροφο. Το συγκεκριμένο ακίνητο διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, 2 μπροστά με θέα στην Ακρόπολη και ένα στο πίσω μέρος ως master υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό WC. Είναι πλήρως εξοπλισμένο με όλες τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές. Επιπλέον, διαθέτει 4 μονάδες Air-condition τελευταίας τεχνολογίας για θέρμανση και ψύξη. Το μοντέρνο, ευάερο και φωτεινό σαλόνι έχει με θέα την Ακρόπολη δύναται υπόσχεται να χαλαρώνει τους νέους του ιδιοκτήτες οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Στο πίσω μέρος βρίσκεται ένα μεγάλο μπαλκόνι ηλιόλουστο καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, καθώς και άλλο ένα στην μπροστινή πλευρά του διαμερίσματος. Τέλος, εκτός από οικογένειες, είναι ιδανικό και για όσους ενδιαφέρονται να επενδύσουν σε ένα AirBnB ακίονητο για βραχυχρόνια ή μακροχρόνια μίσθωση, καθώς μπορεί να εξυπηρετήσει έως και 7 άτομα. Η τοποθεσία χαρακτηρίζεται ιδανική, προκειμένου να εξυπηρετήσει οποιαδήποτε ανάγκη έχοντας πολύ κοντά την αγορά, ένα μικρό πάρκο, ένα σχολείο και όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς.
*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τοποθεσία: Μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης, απέναντι από τον Εθνικό Κήπο και πίσω από το Καλλιμάρμαρο, το Παγκράτι απέχει μόλις 2 χλμ. από το κέντρο της πόλης.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Αυτή η ανερχόμενη δημιουργική περιοχή γεμάτη παραδοσιακά καφέ, μπαρ και πάρκα, βρίσκεται ακριβώς έξω από το στάδιο ήταν γνωστή ως Βατραχονήσι ή το Νησί των Βατράχων. Είναι μια από τις πιο περιζήτητες γειτονιές. Το Παγκράτι διατηρεί ακόμα την αίσθηση της γειτονιάς, είναι κοντά σε σχολεία, σούπερ μάρκετ, γκαλερί, μουσεία όπως το Μουσείο Γουλανδρή Μοντέρνας Τέχνης και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τα περισσότερα αξιοθέατα.
Προσβασιμότητα: Εξαιρετικά καλή σύνδεση με το μετρό, το τραμ, τα λεωφορεία προς την υπόλοιπη Αθήνα. Το αεροδρόμιο απέχει 50 λεπτά με μια ώρα με το τρένο και τα λεωφορεία.
Επενδυτική Δυναμική: Αυτή η περιοχή βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της Αθήνας, μια περιοχή που πάντα έχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές. Εγγυημένες αποδόσεις της επένδυσης.
Características
Tipologia
Apartamento | Propriedade de luxo
Contrato
Venda
Andar
5
Elevador
Sim
Superfície
93 m²
Quartos
4
Quartos
3
Casas de banho
2
Mobilado
Sim
Varanda
Sim
Estacionamento, lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
Outras características
  • Exposição externa
  • Janelas em vidro duplo / metal
  • Porta blindada
  • Sistema de alarme
Informações de preço
Preço
€ 429.000
Preço por m²
4.613 €/m²
Eficiência energética
  • Ano de construção

    1977
  • Estado

    Muito bom / Remodelado
  • Certificação energética

    Aguardando certificação
Tour virtual
Descubra cada canto da propriedade
+9 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante