Apartamento T3 novo, primeiro andar, Ekteloniston - Eforiakon, Alimos

Alimos
€ 400.000
4 quartos
100 m²
2 casas de banho
Andar 1
Elevador
Varanda
Anúncio atualizado em 24/03/2024
Descrição

referência: 1-383

Κωδικός ακινήτου: 1-383 - Άλιμος Τράχωνες ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 100 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια . H κατασκευή ξεκίνησε το 2023 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση fan coil, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, πατώματα από γρανίτη, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη 15 τ.μ., κήπο, τζάκι, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, δορυφορική κεραία, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 34 τ.μ. απόσταση από μετρό 750 μέτρα - Τιμή: 400.000 € Πωλείται πολυτελές διαμέρισμα πρώτου ορόφου στον Άλιμο ενός εξαώροφου κτιρίου κατοικιών. Η κατασκευή της πολυκατοικίας βρίσκεται σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο του 2025.Το κτίριο διαθέτει υπόγειο, πιλοτή, θέση στάθμευσης ,εσωτερικό εξώστη και δώμα υψηλών κατασκευαστικών προδιαγραφών και υψηλής αισθητικής. Επίσης , το διαμέρισμα έχει θέα θάλασσα και τον Υμηττό και βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονία με αξιοσημείωτη φύτευση. Είναι κοντά στη θάλασσα, στην τοπική αγορά, σε σχολεία και σε στάση λεωφορείου και Μετρό. Ακόμη, διαθέτει ημιυπαίθριο χώρο 4,40 τ.μ. και εξώστες 34,53 τ.μ.

| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Características
contrato
Venda
tipologia
Apartamento | Propriedade de luxo
superfície
100 m²
quartos
4 (3 quartos, 1 outro), 2 casas de banho
andar
1° andar, com elevador, com acesso a deficientes
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Lareira
Sistema de alarme
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Sistema de tv com antena parabólica
Jardim comum
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 400.000
Eficiência energética
estado
Novo / Em construção
aquecimento
Aquecimento
Eficiência energética
A+
Opções adicionais

Contactar o anunciante