Εξωτερικός χώρος
Θέα από μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
Πισίνα
Θέα από μπαλκόνι
1/11
Εξωτερικός χώρος

Vivenda familiar Χανιώτης, Chaniotis, Pallini

PalliniΧανιώτης
€ 550.000
5 quartos
190 m²
3 casas de banho
Não Elevador
Varanda
Cave

Nota

Anúncio atualizado em 04/09/2024
Descrição

referência: 1-814


Nεόδμητος πολυτελής οικισμός 6 πέτρινων διώροφων κατοικιών, με ημιυπόγειο, ανεξάρτητους κήπους και πισίνες. Βίλες που βρίσκονται στο βουνό, δίπλα στον οικισμό της Χανιώτης, με απέραντη θέα την θάλασσα. Οι πολυτελείς κατοικίες αποτελούνται από 5 δωμάτια, 3 W.C., Σαλόνι/Κουζίνα σε 3 επίπεδα.
Εξωτερικό ανεξάρτητο διαμέρισμα για φιλοξενούμενους 40 τ.μ( περιλαμβάνεται στα 200 τ.μ. της κατοικίας). Πρόκειται για κατοικίες πολυτελούς κατασκευής με πλακίδια μεγάλων διαστάσεων, σπατουλαριστά σε όλους τους χώρους αλλά και με πλήρη αυτονομία καθώς περιβάλλονται από κήπο αποκλειστικής χρήσης, ατομικό BQ, με πισίνα και φυσικά με θέα την θάλασσα. Διαθέτουν 2 εξωτερικά parking, και σύστημα χωρίς κοινόχρηστα. Το κτίσμα είναι κατασκευασμένο από πέτρα με πάχος τοίχου 70cm, με άριστη θερμομόνωση, ενεργειακής κατηγορίας Α+ αλλά και ηχομόνωση χάρη στην χρήση πετροβάμβακα μεγάλου πάχους. Είναι εξοπλισμένες με στόρια και κουφώματα αλουμινίου ενεργειακής κατηγορίας A+ με την καλύτερη ηχομόνωση της αγοράς. Διαθέτουν θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, πολυτελή κατασκευή πέργκολας στον κήπο, ηλιακό θερμοσίφωνα καθώς και προεγκατάσταση κλιματισμού, θέρμανσης , δορυφορικής τηλεόρασης και συναγερμού. Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός τόσο των χώρων, όσο και των ανοιγμάτων εξασφαλίζουν τις επιθυμητές ανάγκες τόσο του φυσικού φωτισμού όσο και του αερισμού. Η διασκόσμηση του σαλονιού και των δωματίων είναι με πέτρα και τα κάγκελα πολυτελίας με τζάμι και Inox.
Kατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η ταυτότητα και το Α.Φ.Μ. σύμφωνα με τον Ν 4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α. Για περισσότερα ακίνητα επισκεφθείτε στην ιστοσελίδα μας www.edmaestate.gr Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά του ακινήτου βασίζονται στα στοιχεία που προσκόμισε ο εντολέας. Η τοποθεσία του ακινήτου είναι ενδεικτική. Για άμεση υπόδειξη καλέστε μας.
Características
Tipologia
Vivenda familiar | Propriedade de luxo
Contrato
Venda | Imóvel com receita
Andar
Rés-do-chão
Elevador
Não
Superfície
190 m²
Quartos
5
Quartos
4
Casas de banho
3
Mobilado
Não
Varanda
Sim
Estacionamento, lugares de estacionamento
2 em estacionamento compartilhado
Aquecimento
Central, fonte de alimentação elétrica
Outras características
  • Exposição externa
  • Janelas em vidro duplo / metal
  • Porta blindada
  • Sistema de alarme
  • Piscina
Informações de preço
Preço
€ 550.000
Preço por m²
2.895 €/m²
Eficiência energética

Consumo de energia

A+

Descubra cada canto da propriedade
+8 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ