Maisonette Τούμπα, Κάτω Τούμπα, Τούμπα

ΤούμπαΤούμπα
€ 335.000
4 quartos
119 m²
2 casas de banho
Elevador
Varanda

Nota

Anúncio atualizado em 09/07/2024
Descrição

referência: 720274

Μεζονέτα Προς Πώληση, όροφος: 5ος, 6ος (2 Επίπεδα), στην περιοχή: Τούμπα. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 119 τ.μ.. Αποτελείται από: 3 Υ/Δ, 2 μπάνιο/α, 1 σαλόνι/α, ενώ διαθέτει 1 θέσεις στάθμευσης (1 Ανοιχτό). Έχει κατασκευαστεί το 2024. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Ατομική με Φυσικό αέριο, ενώ επίσης διατίθεται Κλιματισμός, έχει κουφώματα Αλουμινίου, Θερμοδιακοπτόμενα με Διπλά - Ενεργειακά τζάμια, ενεργειακό πιστοποιητικό: Α και τα δάπεδα είναι: Πλακάκια. Η κατάστασή του είναι: Υπό σχεδιασμό, βρίσκεται κοντά σε Συγκοινωνίες, Λαική αγορά, έχει θέα Πλατεία, Αστικό τοπίο και έχει Δυτικό προσανατολισμό. Το ακίνητο είναι Οροφοδιαμέρισμα, Φωτεινό, Διαμπερές και επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Ασανσέρ, Αποθήκη, Εσωτερική Σκάλα, Πόρτα Ασφαλείας. Τιμή: €335.000.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Características
contrato
Venda
tipologia
Maisonette
superfície
119 m²
quartos
4 (3 quartos, 1 outro), 2 casas de banho
andar
5° andar, com elevador
número total de andares do prédio
2 pisos
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Porta blindada
Varanda
Custos
preço
€ 335.000
Eficiência energética

Consumo de energia

A

Opções adicionais

Contactar o anunciante