Terreno para construção para Venda

Malesina
€ 115.000
1.193 m²

Nota

Anúncio atualizado em 30/04/2024
Descrição

referência: EK-6060791

Ο.Σ.Μ.Α.Ε.Σ.- θΕΟΛΟΓΟΣ
Διατίθεται προς πώληση οικόπεδο 1.193τμ, άρτιο και οικοδομήσιμο, στον οικισμό ΟΣΜΑΕΣ Θεολόγο του Ν. Φθιώτιδας. Έχει Συντελεστή Δόμησης 0,4 και χτίζει ως 480 τμ. Βρίσκεται δίπλα στις πλαζ Βουγιουκλάκη και Διαμαντόπουλου.
Η θέση του είναι σε επικλινές έδαφος και αμφιθεατρικό, με απεριόριστη θέα προς την θάλασσα.
Απόσταση από τη θάλασσα 150 μέτρα (2ο από την θάλασσα).

Βρίσκεται σε απόσταση 126 χιλιομέτρων από την Αθήνα μέσω της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας, ακολουθώντας είτε την έξοδο για Μαλεσίνα είτε την έξοδο για Θεολόγο.

Ο Ο.Σ.Μ.Α.Ε.Σ. (οικισμός παραθαλάσσιων κατοικιών Θεολόγου) είναι ο πιο άρτια σχεδιασμένος και οργανωμένος στην Ελλάδα.
Η υποδομή με ήδη έτοιμες παροχές ρεύματος, νερού και τηλεφώνου σε κάθε οικόπεδο, οι φαρδιοί δρόμοι, οι αυστηροί κανόνες προστασίας της αισθητικής ισορροπίας μαζί με το μοναδικό τοπίο, κάνουν τον οικισμό να αποτελεί πρόκληση, για όσους ονειρεύονται μια εξοχική κατοικία σ' ένα περιβάλλον υψηλών προδιαγραφών.

Ο οικισμός του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου («Θεολόγος Φθιώτιδας») είναι τουριστικό θέρετρο σε έναν όρμο στην ακτή του Οπουντίου κόλπου και αποτελεί επίνειο της Μαλεσίνας. Ανήκει στον Δήμο Λοκρών και είναι κτισμένος στη θέση του λιμανιού της αρχαίας πόλης των Αλών (6ος π.Χ. αιώνας). Ιδρύθηκε από λίγες οικογένειες της Μαλεσίνας το 1923 που μετοίκησαν στην παραλία του.
Características
Contrato
Venda
Tipologia
Terreno para construção
Superfície
1.193 m²
Acesso rodoviário / direito de passagem
Na autoestrada
Custos
preço
€ 115.000
Opções adicionais

Contactar o anunciante