Sótão muito bom estado, 116 m², Kolonaki, Kolonaki - Lykavittos

Kolonaki - Lykavittos
€ 3.700/mês
3 quartos
116 m²
3 casas de banho
Andar 5
Elevador
Varanda
Mobilado
Anúncio atualizado em 06/03/2024
Descrição

referência: 3-14


ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙαπό την Osmosis Real Estate σπάνιας ομορφιάς ανακαινισμένο με την τελευταία λέξη της μόδας, επιπλωμένο διαμέρισμα, ρετιρέ στον 5ο όροφο συνολικής επιφάνειας 116 τ.μ. στην καρδιά του Κολωνακίου . Υπερπολυτελές με μοναδικά μαρμάρινα πατώματα και τζακούζι στο μπαλκόνι. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 2 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένο το 1970 με ενεργειακή κλάση Α και ανακαινίστηκε το 2023. Διαθέτει θέρμανση κλιματισμού, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου, μαρμάρινα πατώματα, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 20 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 6000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 17000 μέτρα
Η Osmosis Real Estate δημιουργήθηκε με σκοπό την καθολική υποστήριξη για οποιαδήποτε κτηματομεσιτική σας ανάγκη, με ανθρωποκεντρική προσέγγιση για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά (tailor-made λύσεις). Εγγυόμαστε την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση, δίνοντας στον εν δυνάμει ενδιαφερόμενο την επιλογή της ολοκληρωμένης παροχής υπηρεσιών. Συμβολαιογράφος – Δικηγόρος – Μηχανικός – Σύμβουλος Ακινήτων. Πλήρες πακέτο υπηρεσιών, δίχως καμία εξτρά κρυφή χρέωση!
Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η ταυτότητα και ο Α.Φ.Μ. σας βάσει του νόμου 4072/2012 για την υπογραφήτου εντύπου υπόδειξης.


Características
contrato
Renda
tipologia
Sótão | Propriedade de luxo
superfície
116 m²
quartos
3 (2 quartos, 1 outro), 3 casas de banho
andar
5° andar, com elevador
outras características
Sistema de alarme
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Mobilado
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 3.700/mês
despesas de condomínio
€ 100/mês
fiança
Não indicado
Eficiência energética
ano de construção
1970
estado
Muito bom / Remodelado
aquecimento
Aquecimento, fonte de alimentação elétrica
Eficiência energética
A
Opções adicionais

Contactar o anunciante