Apartamento T1 terceiro andar, Kolonaki, Kolonaki - Lykavittos

Kolonaki - Lykavittos
€ 1.800/mês
2 quartos
68 m²
1 casa de banho
Andar 3
Elevador
Varanda
Mobilado
Anúncio atualizado em 03/04/2024
Descrição

referência: 3-15


Κολωνάκι - Λυκαβηττός Ρηγίλλης ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ από την Osmosis Real Estate επιπλωμένο διαμέρισμα στον 3ο όροφο συνολικής επιφάνειας 68 τ.μ., υπερπολυτελές, μοντέρνας αισθητικής στην καρδιά του Κολωνακίου. Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1965 με ενεργειακή κλάση Α και ανακαινίστηκε το 2019. Διαθέτει θέρμανση κλιματισμού, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 10 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 6000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 17000 μέτρα απόσταση από μετρό 300 μέτρα.
Η Osmosis Real Estate δημιουργήθηκε με σκοπό την καθολική υποστήριξη για οποιαδήποτε κτηματομεσιτική σας ανάγκη, με ανθρωποκεντρική προσέγγιση για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά (tailor-made λύσεις). Εγγυόμαστε την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση, δίνοντας στον εν δυνάμει ενδιαφερόμενο την επιλογή της ολοκληρωμένης παροχής υπηρεσιών. Συμβολαιογράφος – Δικηγόρος – Μηχανικός – Σύμβουλος Ακινήτων. Πλήρες πακέτο υπηρεσιών, δίχως καμία εξτρά κρυφή χρέωση!
Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η ταυτότητα και ο Α.Φ.Μ. σας βάσει του νόμου 4072/2012 για την υπογραφήτου εντύπου υπόδειξης.


Características
contrato
Renda
tipologia
Apartamento | Propriedade de luxo
superfície
68 m²
quartos
2 (1 quarto, 1 outro), 1 casa de banho
andar
3° andar, com elevador
outras características
Sistema de alarme
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Mobilado
Custos
preço
€ 1.800/mês
despesas de condomínio
€ 50/mês
fiança
Não indicado
Eficiência energética
ano de construção
1965
aquecimento
Aquecimento, fonte de alimentação elétrica
Eficiência energética
A
Opções adicionais

Contactar o anunciante