Apartamento T3 Πανόρμου, Ampelokipoi, Ampelokipoi - Pentagon

Ampelokipoi - PentagonΠανόρμου
€ 380.000
4 quartos
106 m²
2 casas de banho
Andar 1
Elevador
Anúncio atualizado em 17/04/2024
Descrição

referência: S327

Κωδικός ακινήτου: S327 - Αμπελόκηποι - Πεντάγωνο Πανόρμου Λοφίσκος Πολυγώνου ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 106 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια . H κατασκευή ξεκίνησε το 2023 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση ατομική - αέριο, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη , τζάκι, συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια, δορυφορική κεραία, νυχτερινό ρεύμα απόσταση από θάλασσα 10000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 23000 μέτρα απόσταση από μετρό 400 μέτρα - Τιμή: 380.000 € Αυτό το εξαιρετικό διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους - Πεντάγωνο Πανόρμου είναι η ιδανική επιλογή για εκείνους που επιθυμούν να ζήσουν και να εργαστούν στο κέντρο των επιχειρήσεων, χωρίς καθυστερήσεις. Με συνολική επιφάνεια 106 τ.μ., αυτό το διαμέρισμα προσφέρει άνεση, πολυτέλεια και λειτουργικότητα.
Τα χαρακτηριστικά του διαμερίσματος περιλαμβάνουν τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτια, μια σύγχρονη σαλοκουζίνα και δύο μπάνια. Η κατασκευή ξεκίνησε το 2023 και η ενεργειακή του κλάση είναι Α+, εξασφαλίζοντας εξαιρετική απόδοση ενέργειας και χαμηλά κόστη.
Η ατομική θέρμανση με χρήση αερίου, τα κουφώματα αλουμινίου, τα εντοιχιζόμενα ντουλάπια, ο ανελκυστήρας και το πάρκινγκ είναι μερικά από τα επιπλέον χαρακτηριστικά που προσφέρουν άνεση και λειτουργικότητα στην καθημερινή ζωή.
Η ποιοτική κατασκευή και ο σύγχρονος σχεδιασμός του διαμερίσματος ενισχύουν την αίσθηση της πολυτέλειας, ενώ το τζάκι προσφέρει ζεστασιά και ατμόσφαιρα χαλάρωσης.
Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία, με κοντινή απόσταση από το μετρό (400 μέτρα) και εύκολη πρόσβαση σε κεντρικούς δρόμους και επιχειρηματικά κέντρα.
Αυτό το διαμέρισμα αποτελεί την απόλυτη επιλογή για εκείνους που επιζητούν την αρίστη ποιότητα διαβίωσης στον πιο κεντρικό προορισμό της πόλης για επαγγελματίες και επιχειρηματίες.
Características
contrato
Venda
tipologia
Apartamento | Propriedade de luxo
superfície
106 m²
quartos
4 (3 quartos, 1 outro), 2 casas de banho
andar
1° andar, com elevador, com acesso a deficientes
Lugares de estacionamento
1 em garagem
outras características
Lareira
Sistema de alarme
Porta blindada
Exposição externa
Sistema de tv com antena parabólica
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 380.000
Eficiência energética
estado
Novo / Em construção
aquecimento
Aquecimento, alimentado a metano
Eficiência energética
A+
Opções adicionais

Contactar o anunciante